lördag 2 januari 2016

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen här på förmiddagen för att lämna ut en av
mina kompisar som fått ett eget hem.

När hon gjort det kom hon in till mig.  Jag fick lite godis av henne, men typiskt nog var det första godiset fel sort! Ni kanske ser att det ligger kvar framför mig? När hon äntligen fattat vinken gick hon efter en sort som jag gillar. Det var jamargott.

Idag kan ni också se min nya, fina filt! Det är den jag sitter på på bilden. Den är väldigt skön att sitta på. Det är den jag ska ha med mig till mitt nya hem, när jag får ett.

När blogghjälpen var klar kom snälla snickare Christer. Han håller på att fixa en ny dörr åt oss. De fikade lite och pratade. Tyvärr hade inte Christer och jag tid att prata idag, för han fixade med dörren och jag måste ju förbereda inför morgondagens öppet hus, loppis och fika. Det är ju första gången i år, så det känns lite speciellt.

Hoppas det kommer många snälla människor!

  

7 kommentarer:

  1. Filten ser jättefin ut! Bra att du och Christer fixar.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, vi jobbar bara ihop, Christer och jag.

      Radera
  2. Ojoj vilken fin filt du ska ha m dig när du flyttar:) d e såå synd att du inte kan flytta t mig.. jag har en gång i tiden för läänge sen gett katt hemmet en bädd som va en bädd värmare eller vad man ska säga.. den gick på ström... man sa när jag lämna den att den skulle komma väl t pass. Jag har kollat efter nya men inte sett nån. . Jag köpte den på grann gården. .. men iaf du e jätte fin på dim filt
    åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åsa, vi är ju lite försiktigt med elektriska saker här på katthemmet. Det får ju bara inte hända nåt när nån inte ser och kan hjälpa oss. Kanske har den hamnat inne på loppisen och hjälpt os genom att bli såld?

      Radera
  3. Det där med vilken sorts godis man tycker om är jätte viktigt.
    Själv har jag dresserat mina människor att bara köpa det jag gillar.
    Jag tycker om din filt, den ser jättegosig ut och är varm också antar jag.
    Lycka till imorgon med årets första träff.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, jag gillar min filt jättemycket. Den är både varm och skön. Den ska jag vara rädd om!

      Radera
  4. Klart man vill ha rätt godis och det fixade de snälla människorna åt dig också. Du ser igen - det finns verkligt snälla tvåbeningar och nu har du verkligen hamnat hos sådana. Vilken fin och go filt du fått också. Det syns lång väg hur skön den är!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...