söndag 20 december 2015

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Nu har jag tagit tass om öppet hus igen. Det kom ganska många besökare och de handlade lite och fikade också. Det var trevligt. Vi fick in lite välbehövliga slantar till oss katter också.

Jag trivs ju rätt bra här på katthemmet, Alla är snälla mot mig. MEN... det pågår konstiga saker här också.

En av tjejerna som är här och som jag tycker om, har skaffat nån konstig sak. Det kallas visst för "klicker". Hon har virit inne hos mig flera gånger med den där klickern. När jag gör nåt hon gillar klickar hon på den där apparaten - och så får jag godis!

Så långt är ju allt bra, men nu kommer det konstiga. Häromdagen KLAPPADE hon mig samtidigt som hon höll på med den där klickern! Och jag blev så pass så jag glömde fräsa åt henne!

Nu undrar jag bara - så får man väl inte göra?

16 kommentarer:

  1. Jo, jag tror att det står något i Katternas Fackförbund att man måste acceptera klickmojäng i samband med godis och klapp på huvud/kropp samtidigt.
    Härligt att läsa att ni fick in lite pengar till alla behövande kissemissar.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, står det verkligen så?? Oj då.

      Radera
  2. Vad bra att det var många besökare. Tror den där klickmojängen är till för att avleda dig lite, gottisar vill man ju ha! Hoppas att du kommer på att det är skönt att bli klappad.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja godiset är helt OK, men klicket?

      Radera
  3. Hihi glömde du fräsa?! Det är ju jamarbra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jaaaam, jag glömde fräsa. Kan du tänka dig.

      Radera
  4. Hihihi. Det var så husse brukade göra på mej när jam var nyinflyttad.
    /Viska

    SvaraRadera
  5. De kan vara bra luriga ibland på katthemmet! Men även fast man inte tror det så är de faktiskt bra luriga, du kommer förstå det sen för klappar är sååååå mysigt när man inte är rädd längre! Jag lovar på hederstass!
    Du får hälsa blogghjälpen att matte och en kompis åker till Maxi imorgon efter lunch, men känner jag dem rätt så har de inte handlat klart förens efter 14 så hon hoppas hinna se blogghjälpen. Det vore jamarskoj tycker hon.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, bra luriga? Finns det bra luris? Eftersom blogghjälpen var tvungen att åka med katter till vår vettis i Gnesta blev hon lite sen till ICA. Synd att hon missade dig.

      Radera
  6. Det är ju helt underbart att läsa att du glömde fräsa:) först får jag skratta när jag läser om jamlunda katterna å så nu när jag läser om dig. Så himla kul och bra
    åsa

    SvaraRadera
  7. Ibland undrar man vad de där tvåbeningarna håller på med... Men det v

    SvaraRadera
  8. Men det var ju jamarbra att du glömde att fräsa. Snart ska du se att det där med klappning och kelning är urmysigt. Och får man dessutom godis efter, då kan det inte bli bättre

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke och Molle, men npg borde jag kommit ihåg att fräsa? Det här känns så konstigt.

      Radera
    2. Vaa klappade hon dig bara så där? Det var inte lite fräckt det? :) Låt henne prova igen - det är inte så dumt att bli klappad. :)

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...