lördag 7 november 2015

Katten Rakel på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rakel på Södertälje Katthem.

Efter ett tag blev vi satta i en  bur i nåt som kallades karantän. Vi var rädda, men jag försökte förstå att vi inte skulle bli skjutna. Det kändes inte så, på nåt sätt.

Vi fick god mat och man tömde våra toalådor och städade flera gånger om dan. Men vi var verkligen inte beredda att bli klappade! Där gick en skarp gräns.

Efter några dagar blev vi infångade och sen kom en tjej och stack oss i nacken. Vet inte riktigt vad som hände, men plötsligt har jag en minneslucka! Jag vaknade och kände mig rätt yr. Jag hade ett sår på sidan av  kroppen också. De sa att jag hade blivit kastrerad. Nu började jag verkningen undra var vi hamnat!


6 kommentarer:

  1. Ni gick från att nästan blivit skjutna till att bli ompysslade.
    Det är ett stort steg, så jag förstår att ni började undra när dom till på köpet ville börja klappa er. Och att sen vakna o inte ha någon aning om vad som skett, det låter ju läskigt.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, det var en väldigt omtumlande tid. Det var hur snurrigt som helst.

      Radera
  2. Måste känts jättekonstigt, varmt och mat och en bra toalett. Klart ni inte ville bli klappade, ni visste ju inte vad det var! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, vi visste ju inte om de skulle vara elaka. Det var det flera som var i vår tidigare tillvaro.

      Radera
  3. Cornelia, Svens lilla syster8 november 2015 kl. 07:03

    För ett år sedan fick jag också stick i pälsen, minneslucka och sår på sidan! Vad håller tvåbeningarna egentligen på med för konspiration??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cornelia, va!! Gör de så här mot flera?? Vad är detta?

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...