söndag 31 maj 2015

Katten Rubina på Södertälje Katthem berättar



Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.

Idag har det var fart här kan ni tro! Först tog jag så klart tass om snälla snickare Christer.  Vi diskusiterade lite ventilationsfrågor i pensionatet. Allt löste sig perfekt!

Sen frågade jag honom om han ville ha lunch. Jam tycker det är det minsta vi kan ge honom när han sliter så för oss. Då sa han att en av de snälla tjejerna som ställer upp för oss hade bakat goda citron-cheescakes med vispgrädde. DET ville han ha till lunch.

Jag sa att jag också ville ha det till lunch, men själva citron-cheesecaken kunde de behålla. Tyvärr hade blogghjälpen anlänt vid det här laget, och hon tyckte inte det "var lämpligt" att vi  åt massa grädde! Typiskt.

Men, då hade Cornelias matte anlänt med present från Cornelia! Hon räddade dagen för blogghjälpen kom in med moss från henne!

Så det blev faktiskt en jättebra dag i alla fall. Och faktiskt tror jag att jag tycker ännu bättre om moss än grädde.


7 kommentarer:

  1. Det där med grädde lät smaskens, men matte vill inte ge oss det heller ... Nu är vi nyfikna på hur stort loppisen gick och om du blev bokad ;) ?? Matte kunde tyvärr inte komma eftersom hon borstade falurödfärg på landet . .. Nu har hon träningsvärk och det kan hon gott ha som inte prioriterade er!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke och Molle, det var synd att er matte inte kunde komma, men hon får så gärna komma en annan dag istället.

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Så jamars snällt av Cornelia att ge er moss, tror nog att mossen är nyttigare för Er än vad grädden är.
    Nu börjar väl pensionatet snart bli klart?

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, ja, vi tror inte det dröjer så länge innan vi kan säga att deet är klart. Mycket hänger på Länsstyrelsen nu.

      Radera
  4. Rubina, matte hade mycket att berätta efter besöket hos er! Mest imponerad var hon av ditt upplägg av det hela och att DU till skillnad mot de flesta av dina kompisar (som sov) hela tiden var på alerten - spanandes ut mot kattsalen eller tittandes ut genom fönstret, vilken bloggkatt du ÄR å du är ännu sötare i verkligheten, folk borde stå i kö för att adoptera dig å Rakel. Synd att det är fullt hemma hos oss! Du hade säkert även styrt upp bakandet av citronpajen? Den var sååååå god :-)/Buff Cornelia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cornelia, helt riktig iakttagelse av matte. En bloggkatt kan inte ligga och slöa! Klart att jag hade min tass med i citronpajen också...

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...