lördag 21 mars 2015

Katten Rubina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.

Puh, vilken dag det varit. Både Rakel och jag fick ligga och lyssna på ALLT som sas på årsmötet så det inte skulle bli alltför tokigt. Nåjam, det gick bra och många snälla medlemmar kom.

Eftersom vi också firade att det igår var 2 år sedan vi flyttade in i vårt nya katthem, så fanns det extra mycket gott fikabröd som Paula bakat. Hon är snäll. Hon är allergisk mot katter, men det struntar hon i.  Hon tar mediciner mot allergin och har 2 egna katter samt jourkatter som bor hos henne.

Det var egentligen bara en sak som gick lite snett idag. Vi har ju många snälla tjejer och killar på katthemmet. En som jag kan kalla för Kata..na brukar alltid komma in till oss och ge oss skinka. Hon har till och med blivit utnämnd till Kattlig Hov... eee, Tassleverantör av oss. Idag kom hon in i buren med en burk som hon brukar och jag sprang som vanligt fram till henne. DÅ HADE HON INGEN SKINKA I BURKEN!

Jag tittade på henne och frågade vad hon menade. Då sträckte hon fram nåt annat till mig. Jag bara tittade. Först tredje gången hon sträckte fram det tog jag en bit. Men jag tittade samtidigt strängt på henne och jag tror hon förstod att nästa gång ska hon ha med sig skinka och inget annat!

Jag kommer förstås ha henne under bevakning närmaste tiden!

Pensionatsbygget går framåt med stormsteg. Idag började väggarna mellan burarna resas. Sen ska de målas så småningom. Både snälla snickare Christer och snälla snickare Patrik hjälpte oss idag. Vi har allt bra tur som har så snälla och kunniga människor som hjälper oss.










6 kommentarer:

  1. Skönt att mötet är avklarat, sådana är alltid rätt tråkiga.
    Vaaa, ingen skinka när hon brukar ha med sig?
    Det som är såå gott, jag brukar äta kokt skinka, det är nästan lika gott som gottisar.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, jaaam jag blev verkligen chockad när vi inte fick skinka. Men nästa gång hon kommer får vi nog det.

      Radera
  2. Nu är det viktigaste avklarat.
    Hoppas att det ÄR skinka er Kattlig Tassleverantör kommer med nästa gång. MUMS!!!

    Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, jag tror hon förstod vad jag menad med mina blickar. Nästa gång blir det nog skinka!

      Radera
  3. Kata...na trodde kanske att ni skulle gilla det där andra hon bjöd på. Men nu vet hon till nästa gång att hon ska ge er skinka och bara skinka... Fast gottisar vill ni väl också ha?! Nog bäst att hon tar med både skinka och gottis, för jag misstänker att Blogghjälpen inte... Nåja, hrrm...

    / Barbro

    SvaraRadera
    Svar
    1. Barbro, jo, vi vet ju att hon menade väl, men det blev ju lite tokigt. Hon är jättesnäll i ala fall.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...