måndag 16 mars 2015

Katten Rubina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.

Jag hade tänkt ta lite ledigt idag, men så kom jag ihåg att det var styrelsemöte ikväll, så då var det bara att spotta i tassarna och sätta igång.

 Jag har ju fått ärva en fråga från flera av mina föregångare, nämligen den om godis. Den fick stå högst upp på dagordningen idag. Tror ni de fattade nåt beslut i frågan? Tror ni de överhuvud taget tog upp den?

Nä, "det finns viktigare frågor" slingrade blogghjälpen sig!  "Som vad då?" jamade jag. "ja, till exempel hur vi ska få ihop tillräckligt med pengar för att kunna betala lilla Rs och andra sjuka katters veterinärräkningar" sa blogghjälpen.

Så där håller hon alltid på och slingrar sig. Det är ju två vitt skilda frågor. Pengar till alla katters hälsa MÅSTE bara finnas där. Det finns inget annat.

Fast blogghjälpen säger att det minsann inte är så lätt att få ihop pengar till alla som behöver. Idag har lilla R varit hos vettisen igen och tagit prover. Vi får svar om en vecka.

Nu måste jag jobba på att få ihop pengar som räcker både till vettisbesök och godis. Jag anser att det är de viktigaste frågorna här på katthemmet.


11 kommentarer:

  1. Det är ju alldeles självklart att det alltid ska finnas pengar till både vettis och gottis! Det är super-duperviktigt ju.

    SvaraRadera
  2. Vi kan bara jama med, gottis är viktigt det med! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, det är NÄSTAN lika viktigt som vettisbesök.

      Radera
  3. Jaaaa, godis är viktigt, men vettis besök är ännu viktigare.
    Du, har ni inte insamlingsbössor ute i djuraffärerna i stan, så försök att få till det.
    I vår stad finns det sådana till katthemmet, o matte o husse lägger alltid en peng i den.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, vi har flera insamlingsbössor på stan. Snälla människor brukar lägga pengar där och andra snälla människor brukar sätta in en slant till oss. Det behövs så väl.

      Radera
  4. Jag ser bara en lösning här, godisfrågan bara MÅSTE tas upp på varje möte! Det är klart att vettisräkningar måste betalas först, men godistillgång är också en viktig fråga, och måste därför DISKUTERAS åtminstone vid varje möte! Där får du nog sätta ner tassen ordentligt mot blogghjälpen. Tänk att inte ens ta upp din begäran....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav,du kanske förstår hur jag har det? Men nu har jag jamat till en annan tjej som också sitter i styrelsen och hon har lovat ta upp frågan på nästa möte! Jag litar nog mer på henne.

      Radera
  5. Om godistilldelningen inte sköts som sig BÖR hur tror de då att du som bloggkatt ska kunna sköta ALLT som faller på din lott?? En liten 'morot' i livet måste alla ha :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, det faller ju på sin egenorimlighet att jag ska kunna göra allt här om jag inte får nåt för det. Morot vill jag inte ha, men riktigt godis!

      Radera
  6. VÁ , tog dom inte ens upp frågan om gottis ??!!
    Jamar som Gustav att : godisfrågan bara MÅSTE tas upp på varje möte! Det är klart att vettisräkningar måste betalas först, men godistillgång är också en viktig fråga !

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...