fredag 5 december 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem beättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen här ett tag. Hon kom till buren och gav oss lite godis. FEL GODIS! Vi satte oss vid burdörren och tittade på henne, så hon skulle förstå vilken tabbe hon gjort. Igen.

 Som tur var fattade hon vinken och gick efter rätt godis. Det smakade jättebra.

Nu håller jag på att ordna inför söndagens öppet hus och loppis.. Hoppas det kommer många snälla människor och besöker oss.

Om ni vill titta på en spännande film ikväll så har jag ett tips. Det är den här filmen om hur man hanterar och respekterar skyggisar . Inte nog med att den är jättebra - den är GRATIS att titta på!

8 kommentarer:

  1. Vad fina ni är! Bra att Blogghjälpen förstod vinken om godiset! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, visst var det bra, men det är ju otroligt att man ska behöva jama till för att få rätt godis!

      Radera
  2. Jamarns va' bestämda ni ser ut, men det är nog det bästa sättet att 'hantera' blogghjälpen på ! hihihi....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, man MÅSTE vara bestämd mot blogghjälpen! Annars vet man inte vad hon hittar på.

      Radera
  3. Men blogghjälpen...ni har då ett hårt arbete med att försöka få någon fason på henne! HUR kan man komma med fel godis??? Men det syns ju hur tydligt som helst på er vad ni menar, och det var tur att hon fattade det, så att fredagen var räddad. Att det ska vara så svårt att förstå allvaret i godisproblematiken?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jag vet snart inte vad jag ska hitta på för att få blogghjälpen att förstå allvaret. Vi har jamat om gosstrejk, men inget är bestämt ännu.

      Radera
  4. Vilken tur att ni kunde säga ifrån och få RÄTT godis! HUR kan man komma med fel gottisar till så söta kissemissar *skakar på morrisarna*
    Ha en jättemysig lördag!

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, jam, man förstår inte ens var hon hittar fel godis! Och ännu mindre hur man kan komma till oss med det.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag är det inte jag som är på bilden. Min kompis, Liam, flyttade till ett eget hem för några daga...