lördag 8 november 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen varit på No-Kill seminarium Det var SVEKATT  som anordnade det.

Jam tycker det var ett viktigt seminarium och flera andra från bl a vårt katthem var där. Jam hade jamat till blogghjälpen att hon skulle fråga deltagarna efter seminariet vad de tyckte.

Alla hon talade med sa att deet var ett jättebra seminarium och att de hade lärt sig mycket.

Det var mångs fina kattmänniskor som talade. Två vettisar. De kunde mycket om skyggisar. En etolog som kunde berätta mycket om katter och deras beteende. Och så delades SVEKATTS pris Guldtassen ut. Det var första gången och då var det Marie Werner och Bostadsbolaget Poseidon i Göteborg som fick priset för att de i samarbete med Göteborgs Katthjälp kommit tillrätta med problemet med hemlösa katter i området Backa Röd genom att starta ett TNR-projekt. Tänk om fler fastighetsmänniskor vågade göra samma sak som Modiga Marie!

4 kommentarer:

  1. Heja modiga Marie å Poseidon! Länsstyrelser borde ha varit där men det var de väl INTE, de tar ju ibland så dumma beslut gällande avlivning av katter :-(.
    ps. Pauline - vi kollade er hemsida i dag: jamarnsamalia va' mycket småttingar ni har nu på katthemmet - du måste ha tassarna fulla gällande att hålla reda på alla dessa?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, typiskt att det ska vara en tjej som är så där modig. När kommer killarna?

      Radera
  2. Åhhh, Guldtassen. Så fint det låter. Det låter som om dom verkligen förtjänade den också. *nickar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jam, hon var verkligen värd en guldtass. Glad blev hon också!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...