måndag 3 november 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Så, nu har jag ordnat med styrelsemötet ikväll. Det var många beslut som skulle fattas, men som vanligt missade blogghjälpen att ta upp det viktigaste - det om godis till oss katter.

Nåjam, bortsett från det blev det en hel del planerat. Som bloggkatt med ansvar för hela katthemmet, måste man ju planera långt fram i tiden. Till exempel har jam redan börjat förberedelserna för kattens dag den 30 november. Ni kanske tycker det låter tidigt, men jam vet att planering är A och T, eller vad det heter.

 Jam tycker att alla ni som läser bloggen redan nu ska notera i era almanackor att ni ska komma till katthemmet den 30 november på öppet hus och loppis! Det kommer bli jamarkul. Tala gärna om för vänner och bekanta att de också ska komma.

Jam skulle helst se att det var oblig,,, ehh oblinato,,, asch, att alla skulle gå till sitt lokala katthem den dagen!

7 kommentarer:

  1. Ansvar för hela katthemmet...oj, oj, jag blir alldeles svettig bara jag tänker på det! 30 november är ju i den här månaden, så nog kan jag förstå att planeringen måste börja nu. Det är förstås du som får hålla i merparten av trådarna, och dessutom hålla ett extra öga på blogghjälpen. Att hon så ofta glömmer godisfrågan är djupt oroande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, som tur är finns det ju andra katter här som jag kan delegera till. Jam kan ju till exempel sätta en på att bevaka blogghjälpen så hon inte tokar till alltför mycket.

      Radera
  2. Inte en dag för tidigt att börja planera - när Paulin håller i kattens dag ska ju allt vara perfekt ordnat :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, självklart ska det vara perfekt!

      Radera
  3. Bra att vara ute i god tid, så ALLA kan planera in en stund för katthemsbesöket den dan. Du tänker på allt, bra jobbat, Pauline!!!
    *Nosgos*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, som bloggkatt är man tvungen att tänka på allt! Annars blir det kaos av alltihop.

      Radera
  4. Här har det planerats länge inför Kattens Dag !
    Är länge sedan som jag anmälde mig som frivillig att vara i Zoo butiken o matte har lagt in om ledighet och fått den beviljad :)

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...