torsdag 13 november 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Man har alltid fullt upp här. Nu har jag ordnat med öppet hus igen.  Det gick förstås bra, med en hel del besökare.

Själv var jag lite upptagen för jam diskuterade med min kompis M. Vi diskuterar ofta olika saker. Idag gällde det hur vi ska lägga upp kvällen. Alla vet väl att det är jamarparty hos Jenny och Majsan hos Klosterkatterna.  De fyller år, vilket givetvis måste firas. En ännu större anledning att fira dem är att de har fått ett sånt toppenhem.

Blogghjälpen har berättat hur det gick till när de fick kontakt med Klosterkatterna. De var ju bloggkatter här. Både Jenny och Majsan hade haft det tufft. Dålig mat hade de också ätit. De fick upp både frigolit, papper och grus som de tvingats livnära sig på innan de kom till katthemmet. De var trots det oerhört sociala och det enda de hade "emot" sig var att de var några år. Inga kattungar, med andra jam.

Det hindrade inte Klosterkatternas mattar att fastna för dem, trots att de bara träffat dem via bloggen. Så här såg det ut kvällen de flyttade. 

Visst är de värda ett riktigt jamarkalas! Jam räknar med att vi ses i natt. MEN - det är BARA jam som dansar med M, kom ihåg det!


10 kommentarer:

  1. Ojdå, har Pauline blivit kär tro? Roligt om det är så, för den där M är jamarstilig måste jag jama. Han var ju här några dagar, på lite semester kan vi säga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, jam, det är nog så att jam blivit kär *rodnar lite*.

      Radera
  2. Härligt med fest som omväxling! Vi ses hos Klosterkatterna, vi tar med Daisy också, sen tänkte jag (Dui) kanske få ta en svängom med dig.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, det låter bra. Det vill jama, om M behöver vila kan jam dansa med dig, Dui.

      Radera
  3. Oj, får vi inte ens en liten dans med M? Nåjam, vi kommer att ha jamarskoj ikväll, det är jag övertygad om!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, näää! Ni får inte ens en liten dans med M.

      Radera
  4. Men huvudsaken för mig är att JAG får dansa med DIG! Vi ses på festen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jam, med dig dansar jam gärna!

      Radera
  5. Fyjam, så trist, vi missade födelsedagsfesten... Vi får tassa in och kolla vad ni hittade på, det får bli en liten tröst för oss <3 Tänk om vi får se Gustav och Alice rocka loss :D
    Tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Simba och Tasse, hi-hi, det kanske kommer lite rapporter så småningom.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...