torsdag 2 oktober 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Så har jag tagit tass om öppet  hus igen. Det var inte så många besökare idag. Då hade jag tid med lite annat.

Bland annat skickade jag in blogghjälpen till karantän för att göra vissa snickeriarbeten där. Det är en väldigt skillnad att arbeta med snickare Christer. Han och jag är ju proffs. Jag vet inte ens om man kan säga att blogghjälpen uppnår amatörstatus. Nåjam, det blev väl inte värre i alla fall.

Så hade jag förberett ett möte också. Det var en snäll tjej som erbjudit sig att göra lite saker som vi kan sälja på katthemmet. Hon förstår att vi behöver pengar till att driva katthemmet. Så småningom kanske ni får se sånt som hon gjort.

Lite, lite godis blev det också. Idag tassade jag bara till blogghjälpen lite. Hon blev inte rädd utan höll kvar handen, och då slutade jag! Vitsen med att tassa till nån är ju att den ska bli rädd. Att inte blogghjälpen fattar det!

8 kommentarer:

  1. Tror du behöver uppmuntra Blogghjälpen lite när hon försöker! Blogghjälpen är bra hon för visst är det lite mysigt med gottisar och gos.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja, när hon väl bjuder på godis är hon bra!

      Radera
  2. Det var ju synd att det inte kom så många på öppet hus, efter allt jobb med att förbereda för det, men mötet med den där tjejen kan nog ge en del i stället. Skulle vara kul att se vad hon gör för saker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, så fort hon är färdig ska jag visa vad hon gjort. Hon verkar väldigt snäll.

      Radera
  3. Jam tycker nog att ni ungdomar som varit bloggkatter på sistone är liiiiite osnälla mot stackars blogghjälpen, måste jag jama. Hon ordnar det så bra hon kan och man får inte förvänta sig för mycket av tvåbeningar... jam menar, blogghjälpen var inte ett dugg mer virrig eller strulig än vår nuvarande matte är och vi klarar oss bra ändå. Fast jam håller med om att hon verkligen måste lära sig att dela ut vettigare godisportioner! Det är bra att du tassar till henne när hon missar den viktiga detaljen...

    Tass från Majsan, abbemissa och f.d. bloggkatt vid Södertälje katthem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Majsan, jaså - är er matte ungefär jämnstrulig och virrig med blogghjälpen? Nåjam, de gör väl så gott de kan båda två. (Fast egentligen tycker jag båda är OK, men det vill jag inte jama om för blogghjälpen).

      Radera
  4. Va? Blir inte blogghjälpen rädd för dig? Ja hon har många brister men på den punkten får vi nog hålla med henne, hon är klok nog att förstå att vi inte är farliga utan bara lite osäkra och att det är därför vi kan tassa till ibland.
    Det vore kul att få se sakerna som tjejen har gjort.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, näää, hon förstår visst inte hur farlig jag är! Tror ni hon är klok då? Jam, kanske...

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...