lördag 11 oktober 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Nu har jag fått rapport att Medborgardagen i Södertälje har gått bra. Som ni vet bad jag ju flera snälla personer att åka dit idag och representera vårt katthem.  De har varit jätteduktiga och talat med många av besökarna och sålt fina saker som jag skickade med dem. Vi är ju i ständigt behöv av pengar, som ni alla vet.

I morgon ska jam tacka dem kattsonligen för att de ställde upp. De kommer ju hit för att jobba med snickeriarbeten då,, som jag berättade igår.

Sen har jag läst att Polisen  tar hand om alltfler djur. Det är ju hemskt att det ska behövas, men eftersom det är som det är finns det verkligen all anledning att skaffa en j´ny djurskyddslag, värd namnet! Det ska jam jobbar för!

6 kommentarer:

  1. Skönt att det gick bra. Men vem hade egentligen trott annat när en erfaren bloggkatt tar tass om det hela?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jam, vem hade trott nåt annat?

      Radera
  2. Pauline, vilket kattacipet du har. Vi förstår inte hur du hinner med allt och dessutom håller dig uppdaterad vad som händer i Sverige och världen genom att läsa tidningar. Hemskt och sorgligt att så många djur inte får en chans till ett värdigt liv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, är man tvungen att hinna med allt så är man. Så enkelt är det!

      Radera
  3. Eftersom du har planerat allt så är det självklart att allt gick bra.
    Det är synd att så många djur blir illa behandlade men det är skam att det inte är kännbara straff för dem som gör så här.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jam, straffen, om de alls utdöms, är alldeles för låga.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...