lördag 27 september 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Idag har jag nästan inte tid att blogga, men jag har ju viktiga saker att jama, så jag tar mig lite tid i alla fall.

Ett glädjande besked först, åtminstone för djuren i USA. Nu finns det lag på att man jämställer brott mot djur med brott mot människor i USA då djurplågeri  blir ett ärende för FBI. Hög tid för Sverige att ta efter detta!

Sedan kan jag berätta att Miss Mjau  skänker alla intäkter för närvarande till  Göteborgs Katthjälp. Det är ett jättefint initiativ. Handla gärna av dem så stöttar ni många hemlösa katter.

Sen till en annan viktig sak: Vi har ju öppet hus i morgon med loppis och fika mellan 15-17. Då har ni också chansen att köpa 2015 års fina kalender! Den kostar bara 100 kronor. Om man vill få den skickad sätter man in 100 + 25 kr i porto på vårt konto 38 93 41 - 9, textar namn och adress tydligt samt skriver "Kalender" på inbetalningen (annars kan vi tro att det är en gåva). Det borde vara lag på att det ska finnas åtminstone en kattkalender i varje hem! Så - nu fick ni ytterligare ett skäl att komma på öppet hus i morgon! Välkomna.





4 kommentarer:

  1. Vilken hårt arbetande bloggkatt du är lilla Pauline. Förstår inte hur du hinner med allt. Vilken tur att du pluggade bloggkunskap innan du tillträdde som bloggkatt.
    Kalendern ser jamarintressant ut! Den ska vi köpa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jam, hade jag inte pluggat innan jag blev bloggkatt vet jam inte hur det hade gått.

      Radera
  2. Hoppas att det blir likadant här, vore på tiden! Du gör ett toppenjobb som Bloggkatt.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, tycker ni verkligen det? Vad glad jag blir!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...