torsdag 18 september 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Så har man fixat dagens öppet hus. Det gick bra. Två tjejer var inne hos mig. Jag var lite misstänksam i början, men de satt kvar så länge så till slut gick jag fram och tittade lite på dem. Fast de fick inte klappa mig riktigt. Jag väntar med sånt.

Blogghjälpen var här och visade prov på sin ökända snålhet. Alla katter fick lite godis av henne, men ALLA klagade på att det var alldeles för lite. Det säger väl nåt om situationen?

Nåjam, det här problemet har jag ju fått i arv, men jag tar itu med det omedelbart!

10 kommentarer:

  1. Jam undrar jag om du lyckas med konststycket att få den där Blogghjälpen att sluta vara snål när hon delar ut gottis ;-)

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, jam tänker minsannn inte ge upp!

      Radera
  2. Trodde väl att det skulle gå bra idag! Förutom godistilldelningen, då, men jag vet att du, liksom de andra bloggkatterna, kommer göra allt som står i er makt för en förändring!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, en så viktig fråga får man bara inte ignorera!

      Radera
  3. Bra att du omgående tar tag i godisfrågan så blogghjälpen förstår att NU när Pauline är bloggkatt så 'blir det andra bullar' hihihi...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jam, här får ingen tid gå förlorad. Lika bra blogghjälpen får klart för sig från början vem som bestämmer!

      Radera
  4. Klartatt du fixade Öppet Hus galant. Vi trodde inte nåt annat heller.
    Godistilldelningen måste nog tacklas från ett annat håll, tyvärr.
    Det gäller självklart pengar och vad de måste räcka till. Det borde vara ett krav för alla besökare att lämna lite gottis till er vid besöken:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, det tycker jam också. Men blogghjälpen säger att vi behöver mycket annat till katterna. Pengar till vettisbesök och annat. Har du hört så tokigt?

      Radera
  5. Jam förstår präxis hur du tjänner om att bli klappad. Inte ens min husse får klappa mej alla gånger, å ja' har ändå bott här i ett helt år.
    -Viska, fd Södertäljekatt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, skönt att bli förstådd. Men jam har hört att husse får klappa dig lite grann i alla fall. Det tycker jag är snällt av dig att tillåta.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...