torsdag 19 juni 2014

Katten Bobo på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobo på Södertälje Katthem.

Idag har det varit öppet hus igen. Det verkar som om hela Sverige tagit ledigt redan. På ett sätt var det bra att det var lite lugnt, för jag mår inte riktigt bra i magen idag.

Vi fick i alla fall ett trevligt besök: Sven & Räkans matte kom med en hel låda full med fina loppissaker. Det var väldigt snällt, men det ställde till lite problem också.

Eftersom jag inte mådde bra i magen fick jag inte gå ut ur min bur. Jag hade så klart behövt undersöka lådan ordentligt. Särskilt med tanke på att det just nu sitter en man med bomber på sig nånstans i Stockholm, som inte ligger så långt härifrån. Nu vet jag ju att Sven är en väldigt snäll och trevlig kille, så jag tror aldrig han skulle lägga nån bomb nånstans. Men jag som följer med nyheterna över hela världen vet ju att det finns dummisar som placerar saker i andras väskor och lådor.

Det var lite oroligt tills blogghjälpen sa att hon skulle gå och titta i lådan. Hon kom tillbaka och försäkrade att det INTE fanns nåt spår av nån bomb i lådan! Då först kunde jag andas ut.

Tack snälla Sven för de fina sakerna. De ska vi sälja nästa lördag, den 28 juni, då vi ska ha loppis på katthemmet igen.

8 kommentarer:

  1. Bobo! Matte säger att du är ÄNNU finare i verkligheter än på bild (fast du ju är jamarfin å gullig på alla foton i bloggen!). Folk borde stå i köp för att få bli ägda av dig och hon sa även att det syntes hur mycket energi du har - det är ju därför du kan sköta om SÅ många saker samtidigt!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, säger din matte verkligen det *rodnar*? Det är tur att jag har ordentligt med energi.

      Radera
  2. Vet du, Bobo, du kommer att bli en jamarfin Boliskatt när du flyttat till ditt för-alltid-hem och fått ett eget distrikt att ta hand om. Visst måste man vara uppmärksam på bomber och annat otyg som tvåbeningar sysslar med! Bra att blogghjälpen förstod och hjälpte dig, nu när du själv var opasslig. Var rädd om magen, vännen... vi skickar spinnhealing och hoppas att du snart mår bra igen!

    Kurr från Jenny, Bolis och f.d. katthemsbloggarkatt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jenny, jag jobbar hårt på att bli en duktig katt, en katt som mina människar kan vara stolt över. Hoppas de kommer snart,

      Radera
  3. Vilken otur att du blev opasslig när det inträffar saker som kräver extra insatser. Men det löste sig ju ändå, om inte perfekt, så bra. Hoppas det kommer många lediga människor på loppisen, så att ni får mycket pengar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, ja det var oturligt att jag skulle bli lite opasslig just när jag behövde göra extraordinära insatser. Men det gick ju hyfsat ändå.

      Radera
  4. Vad tråkigt att magen krånglar, hoppas du snart blir bättre.
    Bra att du håller koll på lådor och annat, vi vet ju att Sven och Räkan är jamartrevliga men som du påtalade vet man aldrig om nån dummis smiter ner saker när ingen ser.
    Vi tycker förresten att Sven och Räkan skall starta en egen blogg, det vore jamarkul att få lära känna dem lite bättre också!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, som blogg- och säkerhetskatt kan man aldrig vara nog försiktig. Håller med om att Sven och Räkan borde skaffa en egen blogg!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...