fredag 2 maj 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

 Idag har jag tagit det ganska lugnt. Jag har varit "social". Jag har nämligen flyttat in i grannburen där det bor 2 andra trevliga katter. Vi har jättemysigt ihop.

Jag har jamat till dem att de ska passa på att följa med mig ut ur buren när jag springer ut, men de vågar inte riktigt ännu. Men jag lovar - det är bara en tidsfråga! Får jag jobba lite till med dom så kommer blogghjälpen och de andra snart se 3 katter i kattsalen istället för en.

Jag ska visa dem alla ställen jag upptäckt och så kan de hjälpa mig att upptäcka ännu fler!

Nu hinner jag inte jama så mycket mer för vi ska till Sippo   på födelsedagskalas allihop. Det vill säga att de dräktiga tjejerna inne i karantän vågar inte följa med, för det kan hända saker då, men alla andra katter kommer!

10 kommentarer:

  1. Åh, så kul att du fått kompisar att samarbeta med! Visserligen är du mästarnas mästare i bursmitning, men det kan ju bli ännu bättre om någon distraherar medan de andra passar på att smita ut! Och detsamma gäller förstås när ni väl kommit ut i salen. Vad mycket ni ska kunna upptäcka!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, just precis så har jag räknat ut! Om några distraherar kan andra smita! Som tur är är de ju ganska lättlurade!

      Radera
  2. Hihi. Ju fler katter, desto större lycka. Tänk vilken överraskning när det plötsligt är TRE katter på rymmen.
    Syns på partyt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, gissa om det blir överraskning! *gnuggar tassarna av förtjusning redan*

      Radera
  3. Va ' roligt det skulle vara att få se när volontärerna som tar hand om er ska jaga er alla TRE, det kommer de ALDRIG att kirra! hihihi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, näää, det kommer de aldrig att klara av! Hi-hi, ska prova så fort det går.

      Radera
  4. Vad skoj med nya kompisar! Tänk vad kul ni skall ha när ni lurar blogghjälpen alla tre och hon får springa och jaga er. *fnissjam*
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, det ska bli jättekul! Och hon kan ju inte springa åt 3 håll samtidigt!

      Radera
  5. Härligt med trevliga kompisar! Vi litar på, att du lär dem alla dina färdigheter i hur man går på upptäcktsfärd. Och kanske de har egna tricks att dela med sig av? Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, vi sitter och hittar på nya tricks hela tiden. Vi ska testa dem så fort det går!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...