fredag 16 maj 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Som ni ser är kattifieringen av filten i full gång.

Det är väldigt mycket att göra nu inför flytten. Jag har provpackat allt trettisjutton gånger och allt får plats. I natt har mina kompisar här på katthemmet ordnat med ett "Hej-då-party". Det kommer gå ganska stillsamt till, eftersom jag måste vara fräsch i morgon när matte kommer och hämtar mig.

Blogghjälpen ska vara här då också och vi ska se till att alla mina saker kommer med ordentligt. Sen ska matte skriva avtal och betala pengar, men sen ska vi åka.

Tänk att det här blir sista natten med gänget på katthemmet. I morgon natt ska jag sova i mitt EGET hem!

14 kommentarer:

  1. Det är bra att du provpackar många gånger, för det kan ju vara så att man glömmer en skrammelråtta eller kanske en påse gottisar. Ett stillsamt party låter alldeles lagom. *nickar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, man vill ju inte gärna behöva åka tillbaka till katthemmet för att hämta nåt man missat!

      Radera
  2. Sista natten på katthemmet - måste vara en underlig känsla för dig! I morgon kväll är det stillsammare än vanligt på katthemmet - inga bursmitningar mm. men du är HEMMA hos dina egna mattar! Många nosbuffar från oss alla!
    Sven, Räkan å Lucia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, Räkan och Lucia, visst är det en underlig känsla. Men kul!

      Radera
  3. sista natten med gänget! Lite sorgligt men väääldigt roligt, mest. Tänk att ditt hem hittade dig så snabbt! Lycka till med allt, kompis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, jag har ju inte bloggat så länge, men jag har ju bott på katthemmet rätt länge.

      Radera
  4. Låter bra att du provpackat trettisjutton gånger så att du är säker på att alla dina grejer får plats :)
    Låter lite vemodigt med Sista natten med Gänget , men jam är säker på att du kommer att få det jättebra i ditt nya hem !

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, visst känns det vemodigt, men det är ju det här vi jobbat för hela tiden.

      Radera
  5. Jag kan tänka mig hur människorna i ditt nya hem längtar och väntar på att du äntligen ska komma och ta tass om dem! Det kommer förstås bli litet tråkigare för oss, som inte längre får läsa om dina speciella färdigheter, men nu önskar jag dig bara ett jamarstort LYCKA TILL med ditt nya liv!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, men jag tror att min efterföljare kommer att vara en kul katt också!

      Radera
  6. Bra att du har koll på packningen, annars glömmer säkert vimsiga blogghjälpen hälften. Kul med fest ikväll med kompisarna. Tänk att imorgon har du ett alldeles eget hemma! *kurr*
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, nåt så viktigt kan man absolut inte anförtro blogghjälpen, Hon skulle väl glömma det mesta.

      Radera
  7. Hej Samie. Nog hade ni festat lite. Min matte sa att dina kompisar låg mest och vilade idag. Glöm inte bort oss. Du måste skriva och berätta hur du har det. Min matte saknar dig jätte mycket men är glad att du har fått ett eget hem. Lycka till.
    Hälsningar från Lovisa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lovisa, jag tror alla på katthemmet kommer sakna mig lite, precis som man saknar alla som flyttar. Men samtidigt är ni glada för att vi får egna hem!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...