söndag 9 februari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Då har jag klarat av planeringen och genomförandet av dagens öppet hus på distans igen. Några av våra kompisar fick intresseanmälningar.

Men oss glömmer de visst. Blogghjälpen säger att hon drar i alla trådar hon kan, men ännu har det inte givit resultat. I hennes affär är det i alla fall 2 som dragit av lappar med vårt telefonnummer från annnonsen, men de har inte ringt ännu.

Fast blogghjälpen säger att det sista vi får göra är att ge upp. Till sist kommer det lösa sig.

OCh vi har tur som inte blir utsllängda från vårt jourhem. Vi trivs bra här och Gloria gör framsteg hela tiden. Ibland gör hon lite för stora framsteg tycker jag. Hon har t o m klippt till mig med tassen!


7 kommentarer:

  1. Bra för era kompisar som fick intresseanmälningar! Era människor kommer, men det är ju bättre att det tar lite tid och blir rätt.. det är så härligt med Glorias framsteg! Nosbuffaar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, Gloria är jätteduktig. Bara hon inte blir FÖR tuff.

      Radera
  2. Det är klart att det kommer att lösa sig för er - det finns inga omöjliga fall å ni är ju två superkissar å era människor FINNS där. Inte kul att vänta länge även fast man har det bra på katt- och i jourhem. Vår goa katt Lucia fick vänta i nästan 1,5 år på katthemmet innan matte 'hittade henne'! Matte ska printa ut er annons å sätta upp på några ställen i Trosatrakten! Tasskram till er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, vad snällt att matte hjälper oss genom att sätta upp annonsen! Och det känns bra att veta att Lucia fick ett kanonhem efter hela 1,5 år.

      Radera
  3. Jag har satt upp annonsen i Huddinge, Tullinge, Tumba (solbo), Vårsta och Rönninge. Tänkte åka till Östertälje i morgon och sätta upp en utanför ICA. Jag hoppas så att ni katter snart ska få ett riktigt gott eget hem. Ni är så söta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, vad snällt av dig att sätta upp vår annons på så många ställen! Då måste väl nästan nån tycka att vi ska bo hos dem?

      Radera
  4. Kul g några av era kompisar fått intresseanmälningar :)
    Håller tassarna för att det snart är er tur !
    *FNISSAR lite* åt att Gloria tassat till dig :)
    Hoppas det inte var alltför hårt !
    Tassklappar och Nosbuffar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...