söndag 23 februari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har det varit ganska mycket spaningsarbete. JAg har inte haft mycket tid över till annat, men det är klart att jag givit instruktioner till de som haft hand om Öppet Hus på katthemmet. Sånt sköter jag numer med ena tassen!

Det är roligt att många skrivit trevliga saker på min nya facebooksida: Vi är Vackra. Egentligen skulle jag vilja att många fler delade min nya sida, men det blir kanske fler och fler. Om nån kan komma med tips om hur blogghjälpen ska göra den finare och redigare kan ni meddela mig. Blogghjälpen är ju helt hopplös på IT. Det är jag som får sköta allt och jag har ju annat att göra, som ni vet. Spaning och sånt.

Annars hoppas jag att människor snart börjar tänka om och inte hänger kvar vid gamla fördomar från forntiden då svarta katter ansågs ha negativa egenskaper. DET HAR VI INTE! Vi är precis lika fina som katter som ser ut på annat sätt. Egentskpaer sitter inte i pälsfärgen.


7 kommentarer:

  1. Jag är ju till hälften svart, så jag tycker självklart svarta katter är jättefina. Fast egentligen är alla katter fina. Vi tycker du är en jamarfin tjej och hoppas att du och Gloria snart får ett eget hem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jahajm... ehhh... nu är ju inte jag en tjej, även om jag gärna slickar i mig att jag är jamarfin. Vi jobbar också på att få ett eget hem må du tro!

      Radera
    2. Oj då. Hehe... *host, harkel*

      Radera
  2. Visst är det konstigt att en del lever kvar i forntiden. Det är säkert såna som dömer även tvåbeningar efter utseendet.
    Bra att du hjälper blogghjälpen med öppet hus fast ni bor hos jourmatte, jag tror hon känner sig lite vilsen utan er.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, klart blogghjälpen är vilsen utan mig. Hon vet ju varken ut eller in om jag inte tar tass i saker och ting.

      Radera
  3. Du har alldeles rätt Stellan, svarta katter är jättevackra! Precis som alla andra kissar! Det spelar ju ingen roll vad man har för färg på pälsen, heller. Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, när det är verkligen inte pälsfärgen som avgör hur vi är *stampar*

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...