söndag 2 februari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

 Idag har jag ordnat med öppet hus. Det blir ju lite knepigare när jag inte är på katthemmet rent fysiskt, men det går bra ändå. Jag jamar om för blogghjälpen hur hon ska göra.

Annars kan jag berätta att Gloria låtit sig klappas av jourmatte en lång stund idag. Ehhh,,, lång för att vara Gloria, alltså.

Själv har jag nu börjar uppskatta pälsvården alltmer, sedan jourmatte borstat mig och givit mig en alldeles egen borst. Jag har nog sett att Gloria sneglat på borsten, men jag har ännu inte bestämt om hon ska få låna den. Den kan ju slitas ut om den används alltför mycket.

Annars har blogghjälpen satt upp vår annons i ännu en affär idag.  Nån gång ska väl nån vettig människa se den och hjälpa oss? Om ni kan hjälpa oss att  sprida den så finns den att ladda ner på vår hemsidas förstasida under rubriken "Kan du hjälpa Stella och Gloria".




4 kommentarer:

  1. Framöver, när Gloria har upptäckt hur mysigt det är med borstning så kommer hon säkert att bli så där tjejig å vilja bli borstad ofta och fixa å greja! Så jag tycker ni ska ha varsin borste annars kommer hon säkert att slita ut din:-)!

    SvaraRadera
  2. Blir så glada när vi läser om hur bra det går. Mysigt att bli klappad och borstad! Snart kommer er människa. Nosbuffar

    SvaraRadera
  3. Blir också så glada, hur bra det går för er båda, mjau
    hoppas också att eran människa kommer snart

    Tass i tass

    SvaraRadera
  4. Du kan låna ut din borste till Gloria några gånger, så hon får se hur mysigt det är att bli borstad :)
    SEN kan fon få en egen om hon tycker om att bli borstad *nickar*

    =^.^=

    Nosgos

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...