lördag 19 oktober 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

 Jahajam, då har man klarat av medlemsmötet. Det kom många snälla människor, men det var inte så många som hade godis med sig. Bilden ni ser är från ett tidigare, bättre tillfälle. Det är så det borde sett ut, men till följd av blogghjälpens miss att skriva ut i kallelsen att man ska ha godis med sig till mötet, så blev det inte mycket godis till oss heller.

Jag var i alla fall generös och bjöd alla på kaffe och kaffebröd! Nu kanske de förstår till nästa gång att det är lämpligt att bjuda tillbaka!

Nu blir det lite vila innan det är dags att ta itu med öppet hus i morgon.

6 kommentarer:

  1. Tur att det blev en del godis. Matte påstår, så där dumt som människor gör ibland, att för mycket godis inte är bra, men vi katter VET ju hur mycket som är lagom. Så det så! Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, har ni också en sån där bromsmänniska hemma? De ska inte lägga sig i hur mycket vi ska ha - de ska bara GE!

      Radera
  2. Hoppas de skärper till sig till nästa gång, men det verkar tyvärr som att det är en vanlig inställning hos tvåbeningar att vi inte skall ha för mycket gottisar. Trams jamar vi!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, visst är det trams. De fattar ju inte alls hur mycket godis som är lagom.

      Radera
  3. MEN Stellan då, hade dom inte med sig godis till er. Konstiga tvåbeningar. Du får jama till Blogghjälpen, att tassa ner det till nästa möte ni ska ha, mjau

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S, ja ska jama till ordentligt till nästa möte.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...