fredag 18 oktober 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Nu är det nog bäst att jag tar igen mig lite. Gloria och jag ska ta emot medlemmarna på Södertälje Katthem i morgon. Vi ska ha möte allihop. Jag tycker det är kul för de sitter alldeles utanför våra burar så vi kan höra allt som sägs.

Hoppas många har med sig godis till oss. Jag har jamat till blogghjälpen att hon ska skriva det i kallelsen, men tror ni hon gjort det? "Nä, det kan inte göra" säger hon. Klart man kan. Och bör! Vad ska medlemmar på ett katthem ha med sig om inte godis till katterna? Jag bara undrar.

10 kommentarer:

  1. Bra att ni vilar idag så ni orkar ta tass om alla imorgon.
    Klart man kan skriva i kallelsen att de skall ha godis med sig! Varför skulle man inte kunna det? Blogghjälpen är lite lustig ibland. Möjligtvis att man kan skriva att de skall ha med sig godis och kuliga leksaker.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, du vet hu hur konserva... konsterv... äh, hur blogghjälpen sitter kvar i gamla fördomar och vanor. Men jag jobbar vidare på det här.

      Radera
  2. Hoppas att medlemamrna förstår ändå, gissar att det blir mycket gos också! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja, jag hoppas ju att det har mer i skallen än blogghjälpen.

      Radera
  3. Jag fattar inte hur du orkar med så mycket engagemang varenda dag? Att få en extra tilldelning godis för allt arbete borde vara en självklarhet man inte ens behöver jama om!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, visst borde det vara en självklarhet med godis när man jobbar och sliter som jag?

      Radera
  4. jamars klart att ni ska ha godis när du jobbar så mycket varje dag, tassarna upp för att ni får godis i morgon, jamars.
    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S, jag håller också tassarna för att det blir mycket godis.

      Radera
  5. Mycket för dig och Gloria att ha ordning på. Tur att mötet hålls alldeles intill er. Och nog får vi hoppas att det blir lite godis som avslutning? Säkert gos också. Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, ja vi har tassarna fulla för jämnan. Det är inte mycket till tack man får...

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...