måndag 9 september 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Äntligen har blogghjälpen masat sig hit med vårt godis och våra leksaker. När hon behåller godiset så länge är man ju rädd att det ska förfaras. Hon fick det ju i LÖRDAGS och idag är det MÅNDAG. Så länge har vi fått vänta. Ska det verkligen få gå till så?

Nåjam, godiset var jamargott och leksakerna ...  Oj, oj, oj jamar jag bara.

Gloria kom också fram men hon ville inte vara med på bild. Det får man respektera. (Hon lligger faktiskt i bädden under den blå bädden där jag håller på att bearbeta en av leksakerna, den grå musen som piper).

Jag hade givetvis förberett styrelsemötet som hölls ikväll också. Det gör jag liksom med vänstertassen numera. Jag vet exakt vad jag vill att blogghjälpen ska säga.

Blogghjälpen gjorde en video idag också, men hon vet inte riktigt hur hon ska göra för att den ska kunna visas. Vi får väl se om hon klurat ut det till jul eller så...


4 kommentarer:

  1. Vi jamar instämmande, väntar man på gottis och leksaker väntar man alltid för länge! Vad roligt att ni gillade både gottiset och leksakerna! Vi ser med spinning fram emot videon. Sen tycker vi du skall överjama Gloria att vara med på bild, vi är jamarnyfikna på hur hon ser ut.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag ska se om jag kan få Gloria att vara med på bild nån dag. Tror att det kanske ska gå.

      Radera
  2. Vi jamar som Alice, att du ska försöka överjama Gloria, så vi få se hur hon ser ut, mjau
    Hon är säkert jamar söt, men vi vill ändå se hur hon ser ut.

    Det där med video säger matte, har hon oxå lite svårt att förstå sig på, men man ska tydligen ladda in sådana på YouYube, och sedan länka det till sin blogg gissar vi.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S; Gloria är verkligen jamarsöt. Det är därför jag gillar henne så mycket. Ja, så är hon gullig till sättet också förstås.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...