lördag 7 september 2013

KAtten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har jag skickat iväg blogghjälpen långt, långt bort för att hälsa på två av mina gamla kompisar och deras kompisar och mattar. 

Mina kompisar heter Majsan och Jenny och de är två av Klosterkatterna i Otterbbäcken.

Blogghjälpen tyckte det var ett väldigt trevligt besök och hon fick träffa både Majsan och Jenny och hon fick också gosa med både Imma, Philemon och Rafael. Alla var jamarmysiga och det märks att de har ett toppenhem allihop.

Eftersom Klosterkatternas matte vet vad en stackars katt på ett katthem behöver hade hon köpt både myntamöss, ett var åt mig och Gloria, samt godis. Som tur är har vi bildbevis på både leksakerna och godiset, så det lär bli svårt för blogghjälpen att smita undan. Fast tassen på hjärtat, jag tror inte hon skulle försöka lura oss.

Nu blir det förberedelse inför morgondagens öppet hus. Ses vi då?

4 kommentarer:

  1. Vilken tur att det finns bildbevis på gottiset o leksakerna ;-)
    Hoppas det kommer många på ert Öppna Hus imorgon !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, ja nu kan ingen undgå att se att vi har bevis för att vi ska få både godis och leksaker.

      Radera
  2. Vilken mysigt besök blogghjälpen har gjort! Bra att det finns bildbevis på gottiset och muslingarna. Muslingarna såg jamarskojsiga ut. Vi ser fram emot en rapport när ni har tassifierat dem.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, rapport ska komma. Och blogghjälpen hälsar att hon inte glömt att matte bjudit in henne på en fika också. Rätt som det är kommer hon.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...