måndag 16 september 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag såg jag i ett inlägg på facebook att man kunde köpa nån jamardyr salva för att slippa rynkor. Eftersom jag är en fattig katthemskatt började jag genast tänka.

Jag tänkte att om människor har så många pengar att slösa på att ta bort några rynkor, hur kommer det sig då att de inte lägger de pengarna på nåt nyttigt, som t ex att hjälpa hemlösa katter.

Sen tänkte jag också - varför är det så farligt med lite rynkor? Är det inte insidan av tvåbeningarna som räknas? Jag bryr mig inte ett dugg om att t ex blogghjälpen har rynkor. Hon får ha så många hon vill så länge hon hjälper oss.

Går det inte att ändra på det här åldersfixerandet? Även vi katter blir ju äldre och det syns ju också, men vi är ju jättefina ändå. Vi VET nämligen att man inte kan göra nåt åt åldrandet bara genom att köpa dyra salvor eller göra dyra operationer. Vi genomskådar också alla och vet precis hur gamla eller unga de är ändå. Oss lurar ingen!

8 kommentarer:

  1. Nä, precis, oss lurar ingen! Och visst får människorna se ut precis hur som helst, bara de är SNÄLLA!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, inte en chans att lura oss! Snälla människor behöver inte skönhetsopereras, de är fina ändå.

      Radera
  2. Fast vi katter åldras med värdighet och vacker päls, så det är kanske inte så märkligt att de blir lite oroliga för rynkor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jo visst, men frågan är om de blir snyggare?

      Radera
  3. Vi jamar instämmande, tvåbeningar får se ut precis hur de vill bara de är snälla och är bra på att gosa. Sen spelar det ingen roll om de är smala, tjocks, långa, korta, flintskalliga eller har massor av rynkor.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, precis så tänker jag! Snälla och trevliga ska de vara.

      Radera
  4. Jamar oxå instämmande. Vi förstår inte heller varför tvåbeningarna ska göra om sig, så fort dom får ngn rynka här och där? Huvudsaken att dom är snälla och vill gosa och mysa med oss.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S; ja de har ju missuppfattat allt om de tror att några rynkor är en katastrof.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...