fredag 23 augusti 2013

Katten Stellan på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har jag försökt vila så mycket som möjligt. Jag vill nämligen må bra till söndagens Öppet Hus. Det är nämmligen så att igår, kom det en människa på öppet hus som hade sett mig i fönstret flera gånger nät hon gick förbi utanför katthemmet. Hon ville komma upp och titta på mig, men hon sa att hon skulle komma tillbaka på söndag.

Hoppas hon gör det och att jag mår bra då, så jag kan visa mig från min bästa sida.

I morgon blir det kanske ingen blogg. Blogghjälpen ska till Göteborg på Svekattmöte. Jag har gett henne ledigt, för jag tycker det är viktigt att man arbetar vidare med Svekatt. De jobbar för att ha kontakt med myndigheter och andra för att höja vår status. Många talar om att göra det, men Svekatt gör något också. Tror man måste samarbeta i en så viktig fråga. Ingen lyssnar på ett enda litet katthem.

16 kommentarer:

  1. Vi håller tassarna för att din människa kommer på söndag! Bra att du gav Blogghjällpen ledigt för Svekatt är ju jätteviktigt.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, det vore jättekul om hon kom tillbaka.

      Radera
  2. Vem kan missa en sån stilig misse som dig i fönstret?
    Vi håller tassarna både för att du ska må bra och för att du får trevligt besök.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, hoppas hon som var här kommer tillbaka. Fortsätt hålla tassarna.

      Radera
  3. Jag håller tummarna för att hon kommer tillbaka och hälsar på dig och att du mår bra igen, lilla fina kisse. Tänk om hon är din blivande matte!

    SvaraRadera
  4. Hoppas att det är en riktigt klok och fin människa, och att du mår bättre för varje dag. Åh, vad jag håller tassarna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, snällt att du håller tassarna för mig. Det behöver jag.

      Radera
  5. Åh, vad roligt!!! Vi här håller tassar och tummar på att detta är din rätta människa och att det blir kanon :) Kramar och nosgos från Beata, Doris, Sunny och matte!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Victoria jag hoppas hon kommer tillbaka.

      Radera
  6. Vi håller också tassarna för att det var din matte och att hon kommer tillbaka! Svekatt är jamarviktigt tycker vi också, tur att blogghjälpen har dig som kan jama vad hon skall säga på mötet.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jo nog är det tur att blogghjälpen får hjälp av en duktig bloggat! 2

      Radera
  7. Mjau så jamans, håller vi oxå tassarna att det var din blivande matte som du såg i fönstret, och att hon kommer tillbaka och vill ha dig, så du får ta tass om henne, håller tassarna för det.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S, jag kommer spana efter henne i morgon också.

      Radera
  8. Åh hoppas hon kommer tillbaka och att du mår bra :-)

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...