måndag 8 juli 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag har jag hjälpt blogghjälpen med ett styrelsemöte igen. Det var nog tur, som vanligt. Utan en katts hjälp är hon helt borta.

Först var hon här på förmiddagen och tog emot en snäll tjej som samlat in 2300 kronor till oss på katthemmet genom att tillverka och sälja mobiltelefonsfodral. Tänk att det finns så snälla tjejer! Då fick jag första godiset.

Sen fortsatte dagen på ett bra sätt, eftersom en av de andra snälla tjejerna först kom med en sorts godis (skinka) på kvällen, strax efter kom blogghjälpen med stickisar. Som tur är uppfattar hon inte så mycket så hon såg nog inte att jag redan fått godis.

På hemvägen från mötet ikväll åkte blogghjälpen förbi vårt gamla katthem. På bilden kan ni ser hur det ser ut idag (det är den rivna byggnaden till vänster). Tänk vilken tur att vi nu har ett nytt, fräscht katthem!

8 kommentarer:

  1. Vilken tjej! Så bra och omtänksamt! Härligt med lite bra godisutdelning också! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, tänk om alla tjejer och killar var så där!

      Radera
  2. Hurrjam för den snälla tjejen!
    Bra att du fick godis flera gånger! Ibland är det bra att blogghjälpen är lite förvirrad. Tänk vilken tur att ni har det nya fina katthemmet nu när det gamla är rivet.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, ja man ska inte underskatta nyttan av förvirring hos vissa tvåbeningar!

      Radera
  3. Tänk sån tur att hon inte uppfattade det. Matte gav mig gottisar hon gett i lördags att vidarege till mig, glömska matte glömde dem i väskan. Men de smakade mums nu i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, det var tur att du äntligen fick godiset! Det är jamarstor risk att godis blir för gammalt!

      Radera
  4. Den tjejen är ju bara så fantastisk! *rörd*
    Tänk att du fick dubbelleverans av godis, själv får jag inget godis alls just nu för matte har börjat med den där hemska DiETEN som hon hotade med för ett tag sedan...
    Vilken tur att ni har ett nytt hem nu, det känns otäckt när man ser hur det gamla katthemmet ligger i ruiner *ryser*
    Tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frasse, ja vi är väldigt glada över att vi fått nån annanstans att ta vägen. Vi vågar inte ens tänka på vad som skulle hänt om vi inte fått vårt nya, fina katthem.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...