söndag 7 juli 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Ibland förstår till och med jag ingenting. Igår skulle vi försöka lägga in en blogg som vanligt, men då fick vi meddelande att vår blogg tagits bort! Vi har tryckt på alla möjliga knappar men inget fungerade. Så polötsligt - där fanns den igen.

Nu ska vi inte uppehålla mer kring detta, utan istället berätta att blogghjälpen var på ett jamartrevligt bloggmöte hos Sippo. Han är en utmärkt värd men när det ramlade in lite för många gäster tyckte han att han skulle ta tass om sina småsystrar Viska och Tindra (från Södertälje Katthem) istället.

När blogghjälpen skulle åka hem ville hon förstås säga hej då till honom och då kom han fram bakom sängen och var sitt vanliga, artiga, trevliga, gulliga Sippo.

Jag hörde att så fort gästerna lämnat kom Viska och Tindra fram och bombarderade Sippo och husse med frågor om vad alla människor gjort i deras hem. Nu är det nog lugn och ro igen.  

6 kommentarer:

  1. Det var jättekul med bloggträff. Den här gången kände jag mig ju hemma, så nu gömde jag mig inte som förra gången. *nosrodnad*
    Måste jama att du dresserat blogghjälpen jättebra, för hon hade gottisar och mat med sig åt oss!

    Det där med att bloggen försvinner, har även hänt oss. Husse fick skrämselhicka innan det började funka igen. Väldans märkligt och otäckt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, har hört att du var en väldigt trevlig värd för mötet. Men jag hade inte väntat mig nåt annat.

      Radera
  2. Jamarns vad skönt att bloggen är tillbaka! Vi blev riktigt orióliga igår när det stod att den var borttagen. Bra att blogghjälpen skötte sig på bloggträffen, men jag tar för givet att du hade gett henne bra instruktioner.
    Skönt att blogghjälpens Sara kom hem ordentligt också.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, klart jag hade gett henne noggranna instruktioner. Annars hade vi väl inte kunnat öppna bloggen igen. Då hade jag skämts ihjäl mig.

      Radera
  3. Vi hann också se, att när vi klickade på länken till er blogg stod det, att den var borttagen. Men så läste vi i en kommentar på en annan kattblogg att det bara var datorbus alltihop.
    Det låter jamarskojigt med bloggträff hos Sippo. Han låter som en exemplarisk värd. Och så skönt att Sara är hemma igen! Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, kanske kan er matte komma med på nästa bloggmöte? Det vore jamarkul.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...