fredag 12 juli 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag fick jag  ta tass om blogghjälpen en stund när hon kom hit. Hon var ganska trött. Hennes Sara hade nämliigen varit på rymmen hela natten.

Blogghjälpen tog in henne strax före 7 på kvällen, för hon vet att om hon är ute efter det blir det ofta sent. Men efter ett tag skulle blogghjälpen ta in en sak från trädgården, och då passade Sara på att smita ut.

När hon gör det så sent brukar hon vara ute till framåt 11, eller i värsta fall till framåt 2 på morgonen. Blogghjälpen var uppe hur många gånger som helst och tittade, men ingen Sara.Det blev inte så mycket sovet då.

Hon hade ett ärende på morgonen men när hon kom hem vid 10-tiden skulle hon gå ut och leta efter Sara. Vem tror ni hon möter i dörren? Just det, Sara.

Så i natt behöver nog blogghjälpen sova länge.

8 kommentarer:

  1. Du får jama i åt Sara att hon skall hålla sig hemma på natten och inte göra blogghjälpen orolig. Vi vet ju alla hur virrig hon kan vara i vanliga fall och jag gissar att det blir kattastrof när hon inte har sovit och jag misstänker att det är du som får rycka in då.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, klart jag får rycka in och reda upp allt när blogghjälpen virrar. Och det är ofta!

      Radera
  2. Vilken buskatta. Vi får nog jama lite allvar med henne, så hon inte skrämmer blogghjälpen på det där sättet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, ja tack, det vore bra om jag får lite hjälp att jama allvar med Sara.

      Radera
  3. Vi säger precis som katterna här ovan att blogghjälpen får jama allvar med Sara så hon inte är ute så sent. Kanske 11 skulle vara en bra tid för henne att komma hem. Hoppas blogghjälpen får sova gott inatt!

    Nosgos från klosterkatterna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, jag tror det är bäst om Sara kommer in vi 7-tiden, för är hon ute senare tappar hon helt kollen på tiden.

      Radera
  4. Men vad är det med alla katter som är ute och ränner hela nätterna ?!
    Jam skulle då aldrig våga vara ute när det är mörkt ute !
    Hoppas Blogghjälpen får sova gott inatt i alla fall :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, du är klok du. Katter SKA inte var ute och ränna på nätterna. Det är alldeles för många faror där ute då.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...