lördag 8 juni 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag har det inte hänt så mycket här på katthemmet utöver det vanliga. Jag menar, det är inga som har gift sig här, eller så.

Nä, vi har jobbat på som vanligt. Jag håller på att förbereda öppet hus i  morgon. Blogghjälpen kommer och jag hoppas det kommer många snälla besökare också.

Blogghjälpen har förresten sagt till mig att hon tycker jag skulle se till att få lite tassikyr, för hon tycker mina klor börja bli lite långa. Hon säger att det känns när jag sätter klorna i henne knä när jag vill gosa. Men det tycker jag verkar heldumt.  Det är klart att det ska märkas om man vill gostrampa lite. Eller hur?

6 kommentarer:

  1. Tassikyr behövs nångång ibland. Det allra vassaste spetsen kan hon väl få ta bort ;-)

    =^.^=

    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, njaej, för hon håller fast tassen då, och det gillar inte jag.

      Radera
  2. Här gör matte tassikyr på småkillarna med jämna mellanrum, hon brukar passa på när de sover. Mina klor klagar hon också på men jag har jamat ifrån på skarpen att här blir det ingen tassikyr. Jag tycker som du att det skall väl märkas lite när man gostrampar?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, bra att vi är överens! Tack kompis.

      Radera
  3. Vet du att min husse sa precis samma sak idag, när jag lade upp framtassarna på hans ben. Vi måste ju liksom ha klor så att vi kan uppmärksamma våra människor på vårt gosbehov.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, men sjävklart! Tänk om de t ex sitter och sover när vi vill gosa.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...