lördag 15 juni 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag har det varit en bra dag. Jag har bevakat loppisen från mitt fönster på katthemmet. Jag hade överblick över allt som hände utanför - loppis, lotteri, korvgrillning, kaffeservering m m.  Det var så klart mycket att bevaka, men det gick bra.

Sen fick jag ju ta tass om alla besökare också. Det kom många snälla människor. Bland dem Pelles  matte och husse. De hade med sig flera påsar med godis från Pelle. Tack snälla du!

Blogghjälpen satt länge inne hos mig idag. Vi hade ju mycket att diskusitera. Hon sa att hon tycker jag blir mysigare för varje dag. Då blev jag glad och buffade ännu mer på henne.

Sen var det många andra trevliga människor där också. Vår PR-Sponsorgrupp skötte loppisen och såg till att vi fick in jamarmycket pengar. Två snälla tjejer hade bakat goda saker som serverades till kaffe, två andra skötte grillen, ytterligare två andra sålde lotter så det stod härliga till.

Sen kom snickare Christer. Han visade att han inte bara kan snickra. Han kan laga trasiga bilar också. Han fru hade nämligen kört så det blev hål i ett däck, så då fick snickare Christer laga det också.

Sen var det många andra snälla och trevliga människor på plats som hjälpte oss att få in åengar till katterna på katthemmet. Det behövs. Det händer tyvärr ofta att de katter som kommer till oss är i dpligt skick och måste till vettisen. Och DET kostar pengar!

TACK alla ni som hjälpte oss katter idag! Och tack alla ni som hjälpe oss andra dagar!

.

4 kommentarer:

  1. Oh va bra det kom fram, var lite orolig, matte kan man inte alltid lita på, hon är glömsk. Hoppas de också la slantar i bössan eller i alla fall handlade något.
    Tur du skötte om det så bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, du kan vara helt lugn. Dina människor skötte sig exemplariskt igår, och du ska inte tro att vi har glömt allt det gjort för oss tidigare med byggnationen av katthemmet! Du kan vara stolt över dina människor.

      Radera
  2. Matte var så ledsen att hon missade loppisen, men hon hade fullt upp med annat idag. Vi får se till att skicka iväg henne nästa gång!
    Vilken tur att du har bytt bur så du kunde övervaka allt från fönstret, hur hade det annars gått kan man undra. Snällt av Pelle att skicka med godis!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, det var synd att er matte inte kunde komma, men vi hoppas som jamat få se henne vid annat tillfälle. Och visst är det tur att jag har översikt över allt som händer utanför katthemmet nu. Vågar inte tänka på hur det hade gått annars.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...