lördag 27 april 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Nu är deklamationen färdig. Jag har fått många förfrågningar från bloggkompisar som bett om hjälp med den, Självklart hjälper jag till och alla bloggkompisar får rabatt, så det blir inte så dyrt.

Igår skrev jag ju också att jag aldrig kommer betala en krona till den där Staten eftersom jag inte får nåt tillbaka. Nu var det ju en tjej som sa att jag faktiskt får det, från kommunen. Det är ju alldeles riktigt, men  det känns ju som att kommunen är mina kompisar, men Staten är bara nåt luddigt, som inte lägger så många pengar på djurskydd.Därför tänker jag inte ge nån peng till Staten.

I morgon är det öppet hus igen. Hoppas det kommer många trevliga besökare, som både vill och kan ta hand om oss katter.


4 kommentarer:

  1. Vi tycker den där staten skulle ta mer ansvar för alla djur som far illa.
    Vi håller tassarna för att det kommer jättemånga snällisar som vill bli kattägda imorgon. Matte tycker det är så konstigt att det inte står tvåbeningar i kö för att få bli kattägd av en sån stilig och gosig kille som dig.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jam håller med dig. Det är alldeles för få djur som får hjälp fast de skulle behöva. Och visst är det konstigt att vi inte har kö av tvåbeningar hit till katthemmet. Istället är det kö av katter som behöver få komma in.

      Radera
  2. Jam frågade matte om den där Staten, och då sa hon något konstigt: "Staten är alla tvåbeningarna tillsammans". Hmmm... men varför finns det då ingen Staten för katter? Matte sa att det nog beror på att katter inte har pengar, för Staten använder pengar för att bekosta sådant som tvåbeningar använder tillsammans som vägar och skolor och sjukhus och sådant. Det här måste jag nog fundilera mycket på...

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imma, det där låter väldigt konstigt, tycker jag. Visst behövs vägar, skolor och sjukvård till tvåbeningar, men vi katter behöver också hjälp!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...