söndag 31 mars 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag har vi allvarliga saker att jama om.  Vår kompis Alva, som fick ett hem hos Sippo och Tindra för en tid sedan, har smitit hemifrån! Hon heter nu Viska och är fortfarande skygg.

Hon smet ut igår kväll och har inte kommit hem ännu. Hon har nog försökt komma hem för nån hade sett henne i farstun i morse, men då rusade hon ut igen.

Husse är naturligtvis förtvivlad och letar efter sin lilla Viska överallt. Vi håller tassar och tummar för att hon snart är hemma igen. Vi får hjälpas åt att jama till henne telekattiskt att hon ska gå hem NU!

8 kommentarer:

  1. Jam, vi hjälps åt allihopa här i klostret, både tvåbeningar och katter, för att försöka nå Viska och styra henne hem till husse, Sippo och Tindra. Visst var det hemskt att hon blev skrämd och sprang iväg? Det är så sorgligt att hon är rädd, för då är det svårt för hennes husse att locka henne... men Sippo, som Viska tyr sig till, gör vad han kan för att hitta henne. Vi håller alla tassar!

    Tröstbuff från klosterkatterna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om vi alla tänker på Viska och jamar till henne att gå hem så gör hon nog det snart.

      Radera
  2. Nej, så tråkiga nyheter, men självklart håller vi alla tassar och tummar för att Viska hittar hem. Lillpluttan! Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. FIndus, Isak och Rasmus, ja hon och hela hennes familj behöver allt stöd de kan få nu.

      Radera
  3. Klart att lilla hjärtat måste komma hem igen!
    Vi har peppat Peter med att berätta om vår Garfield som också rymde men kom hem efter nästan två veckor.Högst välmående!!
    Lilla gumman,kom hem nu!!
    / Labradormaffian med tillhörande Matte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Labradormaffian, tror det är bra att berätta sånt, så ingen tappar modet. Det finns ingen anledning till det. Tror hon hittar hem snart.

      Radera
  4. Här är vi också lika oroliga. Det är extra orosamt när Viska är så skygg. Vi håller alla tassar, tummar och svansar för att hon skall våga ta sig hem igen.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, viss är det extra bekymmersamt att hon är skygg, men jag tror hon letar sig hemåt i alla fall snart.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...