torsdag 28 mars 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag är jag lite trött. Blev ju sent igår med festen hos Alice, Bosse och Mårrgan.  Men vilket drag! Jag höll på att tappa ambulansen när jag rockade loss med Alice. Vilken kul tjej. Fast lillbrorsorna var ju också i kanonform. Kul när de hade höjdhoppstävling över mattes säng. Oj vad lakan och kuddar flög!

Det blev lite lugnare på katthemmet på morgonen. Blogghjälpen var här och på bilden ser ni när jag sätter tassen på hennes knä för att få mer godis. Hon såg väldigt konstig ut i ansikten när jag gjorde det. Hon påstod att jag satt klorna rätt in i knät. Ha! Det gjorde jag ju inte alls. - Fast OM jag hade gjort det hade det varit rätt åt henne när hon snålar så med godiset.

18 kommentarer:

  1. Visst var det en toppenest! Så kul att träffa dig också! Måste ju jama att du är väldigt stilig på bilden! nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja ni är ju jamarstiliga också. Kul att få ser er i verkligheten.

      Radera
  2. Det var trevligt att få träffa dig på festen å tack för att du bjöd upp oss, två gamla tanter, på dans!

    =^.^=

    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, det märktes minsann inte nån ålderdom hos er. Ni var jättekul att dansa med.

      Radera
  3. Jam, vad ska en stackars katt göra för att få människor att fatta att man fått för litet godis? Ibland måste man sätta litet tryck bakom jamet! Önskar dig och alla andra där en riktigt bra påsk med extra godistilldelning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jamvisst måste man ibland sätta lite press på tvåbeningarna?

      Radera
  4. Party! Party! *svansdansar*
    Det där med att sätta klorna i, är ju väldigt olika. Jag behöver knappt visa mina klor, så brölar husse att jag sticker hål på honom. Pffft.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, äsh, så sjåpigt. Lite får väl tvåbeningarna tåla?

      Radera
  5. Men Freddy nu bir jag lessen! Har ni inte ens märkkt att det pågår ett PåskTasseri T17 till förmån för ditt katthem?! *sniff* NosPuss Wikki

    http://metrobloggen.se/wikipedia/pasktasseriet-t17-alice-sag-det-i-alla-fall/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wikki, men inte vill jag göra dig eller nån annan ledsen. Har sagt till blogghjälpen att tassa över slant och att vi deltar utom tävlan. Tack för att ni hjälper oss!

      Radera
  6. Jamarns vad kul vi hade igår och vilken hejare du är på att dansa Freddy! Tur att matte var så trött imorse att hon inte märkte hur slitna vi var, men hon muttrade lite över röran. Nån hade visst spillt ut några myntadrinkar i soffan och nån hade kräkts upp dentisarna på hallbyrån. Men kul hade vi!
    Ikväll kom matte hem jamarsent, hon hade visst varit på vift med Linnsens matte och klostermattarna. Vi hörde att de hade varit hos er och hälsat på och tittat på ert fina katthem. Hon tyckte ni hade fått det jamarfint i nya lokalerna! Sen berättade hon att du var en urtjusig kille, mycket stiligare i verkligheten än på bilderna här.
    Jamarsynd att blogghjälpen fick förhinder med de blev väl omtasstagna av två jamartrevliga tjejer som matte tyvärr glömt namnen på och naturligtvis av er katter. Hon är helt hopplös när det gäller namn.
    Innan hon åkte dit så skickade vi iväg henne till affären så hon köpte med sig flera påsar med godisar till er, så nu kan ni jama ifrån till blogghjälpen att ni skall ha ordentligt med påskgodis allihopa. Matte skvallrade att även klosterkatternas mattar hade med sig gottisar.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jaså, matte märkte att det var lite rörigt i alla fall. Nåjam verkar som om hon inte blev arg i alla fall. Det var jamarkul att träffa er matte, Linnsens matte och Klosterkatterna mattar igår. Hoppas vi snart ses igen!

      Radera
  7. Mjau, så fint och roligt vi hade hos Alice och hennes bröder. så många som kom oxå. Mycket lekar blev det.
    Så trötta vi var när vi kom hem igen.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, tror alla katter som var på festen är lite avslagna idag. Men det var det värt.

      Radera
  8. Man FÅR sätta klorna i folks knän. Jag, Kajsa, har talat i denna sak :D
    nosgos å gottisar
    Kajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kajsa, det var väl det jag visste! Bra med support.

      Radera
  9. Om jag inte missminner mig så har blogghjälpen haft ont i sitt knä och kattupunktur är ju utmärkt mot smärta.. Så OM du mot all förmodan skulle råååkat sätta klorna i blogghjälpens knä så var det säkert bara lite kattupunktur du försökte hjälpa henne med ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kattfamiljen, precis! Det var ju så jag tänkte. Jag tyckte det såg ut som om hon gick mycket stadigare idag.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...