onsdag 13 mars 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Som jag skrev igår ska jag börja med att be om ursäkt å blogghjälpens vägnar att hon inte hinner skriva så många kommentarer som jag vill. Vi läser alla bloggar som vi brukar som vanligt, men sen räcker tiden inte till så mycket mer.

Jag har nu satt full fart på blogghjälpen så att vårt nya katthem blir färdigt snart. Vi vill alla flytta dit så vi får fräscht och fint.

När vi började bygga nya katthemmet var det ganska många som skrev och ringde till oss och sa att de skulle hjälpa oss på olika sätt. Så har det tyvärr inte blivit. Det är en sak att säga att man ska hjälpa till och en annan att göra det.

Som tur är har vi i alla fall ett pålitligt gäng som inte har övergivit oss: snickare Christer och hans fru Bonnie, elexperten Niclas, snickare Patrik, plattsättare Pierre och sist men inte minst Pelles matte och husse. Från katthemmet har också Marikka och hennes man Lasse hjälpt oss mycket och även styrelsen har ställt upp efter förmåga. Tyvärr har ju de flesta andra jobb att sköta också, men nu tror vi att vi börjar närma oss flytt med stormsteg! Det är nog bäst att jag stärker greppet om verksamheten där nu, så vi inte snubblar på mållinjen. 

10 kommentarer:

  1. Hoppas att ni får flytta in snart :)
    Ni längtar säkert allihop!

    =^.^=

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, det hoppas jag också så jag kan börja ägna mig åt nya katthemmet.

      Radera
  2. Äschjam, det gör inget att ni inte hinner kattentera, det gör inte vi heller. Skönt att ni har ett pålitligt gäng som hjälper er med nya katthemmet. Hurrjam för såna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jag är jamarglad för de som hjälper oss. De borde få alla priser som finns.

      Radera
  3. Ska bli jamars spinnande när det hela är klart med ert nya katthem. Ni får visa bilder på det sedan, mjau. Vi gissar att ni alla längtar till ert nya katthem.
    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, klart det kommer bilder. Jag ska själv fota!

      Radera
  4. Tänk att den börjar närma sig, den dagen ni ska få flytta in. Vilken dag att fira! Och ni har varit jamarduktiga som klarat av detta jättejobb, som aldrig kunnat bli av utan alla som gett sin tid. Tänk bara att ni faktiskt byggt ett katthem! Wowjam, vilken grej, alltså!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, nä det hade verkligen inte kunnat bli av utan alla snälla, snälla människor som hjälpt oss på olika sätt.

      Radera
  5. Härligt att ni börjar se slutet på processen. Eller början, skulle jag väl jama, för det blir ju som att börja ett nytt liv i det nya, fina katthemmet :-)
    Jojo, det är lätt att jama... Men det är skillnad mellan jam och handling, mellan teori och praktik... Skönt att det finns människor som står vid sitt jam, eh... ord, menar jag!
    Tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frasse, ja vi har verkligen tur att det finns såna som står för vad de lovat. Man kan inte uppskatta dem nog!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...