söndag 5 augusti 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus igen. Visserligen kom det ingen som ville bli omtasstagen av mig, men jag fick ändå fint besök må ni tro.

Kattfamiljens Heidi kom nämligen på besök igen. Den här gången hade hon med sig sin sambo. Han var väldigt trevlig han också.  Det verkar som om Heidi har valt sambo med omsorg.

Tyvärr hade de nyss skaffat en igelkott(!) och sen har de flera andra katter också, så det finns inte plats för fler katter där. Som tur var hade de inte igelkotten med sig till katthemmet. Tänk om den hade stuckit mig!

Fast på det här katthemmet får det bara finnas tvåbeningar och katter, så risken att bli stucken av en igelkott är ganska liten.

12 kommentarer:

  1. Tänk att Heidi kom igen så snart! Mysigt! Vilken fin bild på dig! Håller tassarna allt vi kan för att dina människor ska komma nu.Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jag hoppas Heidi kommer tillbaka varenda dag!

      Radera
  2. Så kul med lite besök, även om du inte kunde följa med dem hem. Men det är kanske lika bra, då slipper du oroa dig för att bli stucken av en igelkott. Tur att det är igelkotts-förbud på katthemmet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, ja några igelkottar vill vi inte ha här. Tänk om vi skulle lägga oss på dem!

      Radera
  3. Åh vad roligt med så fint besök igen! Men jag jamar som du, tur att du slapp oroa dig över igelkotten. Matte tycker jättemycket om igelkottar, men jag tycker de mest verkar stickiga.
    Idag såg vi blogghjälpen i tidningen! http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1756349-allt-fler-agare-overger-katten
    Det märktes igen att du haft en tass med i spelet för det var en jamarbra artikel även om inte du nämdes.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, blogghjälpen tycker också om igelkottar, men jag tycker som du - det är stickiga. Bra att du märkte att det var jag som egentligen låg bakom artikeln!

      Radera
  4. Jättetrevlig att få träffa dig igen Ninja :-)
    Hade vi redan inte haft fyra katter och en Afrikansk Pygméigelkott skulle vi jättegärna bli omtasstagna av dig. Du är en sån go tjej Ninja.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kattfamiljen, hoppas du snart kommer tillbaka!

      Radera
  5. MEN lilla söta Ninja då, är det fortfarande ingen som vill ha dig, Gråter , Hoppas att du får komma till ngt bra och eget hem framöver. Du som ser så snäll och jamars trevlig ut.
    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, både jag och blogghjälpen tror att mitt hem kommer bli bra när det väl dyker upp.

      Radera
  6. Vi känner precis som kattfamiljen - hade vi bara möjlighet, hade du varit mer än välkommen hit!!! Men vi är ju åtta stycken och mattarna säger att de orkar tyvärr inte fler... vi blir ju så uppassade allihop, så det tar mattarna hela dagarna att pyssla om oss. Tur att vi är det viktigaste i deras liv! Och snart, snart kommer det någon som vill att du skall bli det viktigaste i deras, det känner jag i maggropen! Kuuuurrrr

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imma, visst är det konstigt att det redan finns så många andra katter i familjer dit jag är välkommen? Men det finns nog nån familj som inte har huset fullt och dit jag är välkommen.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...