torsdag 30 augusti 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen och jag jamats vid ett bra tag. Jag har fått mitt favoritgodis också. Hoppas hon insstruerar husse om var han kan köpa det.

Det börjar ju närma sig flytten och jag har helt klart för mig vad jag ska packa ner. Det blir 1 st toalåda med lock, 1 st tynnel, 1 st dyna plus lite annat. Jag räknar med att blogghjälpen skickar med lite av favoritgodiset så jag har tills husse hinner köpa.

Det är mycket att tänka på nu. Kanske blir balkongen innätad i helgen. Och så fort det är klart blir det flytt av undertecknad bloggkatt. Men jag hinner i alla fall skriva en rapport om flyttdagen, när den nu blir,

25 kommentarer:

  1. Vi är så spända att vi knappt vet vart vi ska ta vägen. *biter på klorna* Jättesnällt att du får ta med dig dina fina saker från katthemmet. Det är ju alltid bra att ha något bekant med sig när man flyttar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jag tycker också det är bra att jag för med mig saker som jag är van vid. Det blir ju mycket nytt ändå.

      Radera
  2. Vi väntar och räknar ned med dig. Så bra att du får med dig din skojiga tunnel när du flyttar. Den har du haft mycket skoj med! Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, jag räknar med att husse och jag ska ha mycket kul i framtiden med tunneln.

      Radera
  3. Oj vad spinnnande! Jag kommer ihåg hur nervöst det var och hur sakta tiden gick innan jag flyttade och hur många gånger man packade om väskan. Jamarbra att du får med dig tunneln och lite annat som du gillar och känner igen, då blir det inte lika läskigt i nya hemmet i början. Hoppas du får med dig mycket gottis också, det är du värd.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, och ändå hade du inte bott lika länge på katthemmet som jag har. Jag ska se till att blogghjälpen skickar med rejält med godis också.

      Radera
  4. Vi håller tassarna att din balkong blir färdig snart så du kan flytta till husse snart! Toppen att du får med sig saker som du känner igen :)

    =^.^=

    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, jag hoppas det går jamarfort att sätta upp nätet på min balkong.

      Radera
  5. Bra att din packning blir rejäl och bra, och att till och med tunneln får plats.
    Hoppas verkligen att det där nätet kommer på plats nu i helgen.
    Själv sitter jag här och tittar, tillsammans med matte, på tändstickan som vi ropade in på auktionen. Den har kommit nu, tillsammans med ett jättefint foto av dig. :)
    Tändstickan är också jättefin, ett riktigt fynd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kasper, vad bra att auktionsfyndet kommit fram. Roligt att du uppskattade fotot också.

      Radera
  6. Det låter som en lagom packning. Man ska bara ha med det viktigaste, och det tycker jag du har. Sen tror jag nog din husse har någon överraskning till dig också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, tror du husse har en överraskning? Oj vad nyfiken jag blir. Vad kan det vara?

      Radera
  7. Hoppas oxå att balkongen blir innätad till helgen så du kan flytta hem snart. Bra att du får med dig din tunnel, så du kommer att känna dig hemma.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, jag håller tummarna för nätet!

      Radera
  8. Hoppas det blir färdigt så du får flytta :D Låter som en bra packning. Kul att du får ta med din tunnel, har ju sett hur rolig du tycker den är :)

    Jag och syrran kommer eventuellt imorgon och hälsar på :-) Beror lite på hur jag sovit inatt och så.


    SvaraRadera
    Svar
    1. Kattfamiljen, packningen tror jag blir bra. HAr provpackat 17 gånger idag och allt verkar OK.

      Radera
  9. Håller oxå tassarna för att balkongen hinner bli innätad i helgen så att du kan flytta till din alldeles egna husse !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, bra att du också håller tassarna!

      Radera
  10. O, du behöver inte oroa dig för att du inte har dina saker med dig när du flyttar! När Jenny och jag flyttade från katthemmet hit till klostret, packade blogghjälpen bilen full med praktiska saker och t.o.m. mat, sand och godisar.

    Vi är jamarglada för din skull! Men vi kommer att sakna dig och dina kloka jamningar...

    Tass från Majsan, f.d. södertäljetjej.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Majsan, blogghjälpen kommer väl ihåg när ni blev hämtade. Ni hade lång väg att åka och det var mörkt. MEn det tog inte lång tid för er att anpassa er till ert nya hem.

      Radera
  11. Det är så himla spinnande och kul att det börjar dra ihop sig till flytt :-) Och lite vemodigt också... Men vi håller såklart alla tassar och tummar att husse blir klar med innätandet så fort som det bara är möjligt!
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gunilla och Frasse, visst är det lite vemodigt, det tycker både jag och blogghjälpen också. Men vi tror också att det kommer bli bra.

      Radera
  12. Pirrigt! Skönt att du får med dig dina saker, känns nog lite tryggare då, vi håller tassarna för att innätningen blir klar i helgen så du får komm hem! Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jag tycker det är jamarbra att ta med saker som jag haft här på katthemmet. JAg ska lära husse många nya lekar.

      Radera
  13. Åhhh, vad vi kommer att sakna dig!!! Och åååååh vad vi är glada för din skull!!!
    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...