torsdag 16 augusti 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Som ni vet ska vi ju flytta till nya lokaler så snart de är färdiga. Idag fick en av de som hjälpt oss mest hittills en liten present som tack för hjälpen. 

Jag tyckte det var lämpligt att skriva ett lite kort till honom, och då valde jag ett av Gustavs kort! Tror han blev väldigt glad över det. Fast jag tror inte att han egentligen behövde upplysas om att vårt liv blir ett helvete om vi blir övergivna, för han har många katter själv, och skällisar och får och jag vet inte allt.

Sen tänkte jag bara uppdatera er om auktionerläget:

Ställningen idag är:
Paket nr 1: Dui och Deco 500 kronor
Paket nr 2; Gustav, 500 kronor
Paket nr 3: Pelle 200 kronor
Paket nr 4: Klosterkatterna 50 kr





På bild nr 1, i Paket nr 1 finns: En kalender för 2012, muffinsformar i papper med amerikanska flaggan på, en bricka med kattmotiv, ett blockljus,  ett kattkort, ett fint förkläde som en av våra volontärer sytt och en anteckningsbok med katt på omslaget.


På bild nr 2, i Paket nr 2 finns: en kalender för 2012, Katten Sippos fina bok, en nalle, en bricka med kattmotiv, bollar att leka med, en kaffeskopa, en fin fodrad tygkasse som en av våra volontärer sytt (det är Musse-Piggbiler på) och ett förkläde som en av våra volontärer sytt.

Sen vet ju alla som varit med på mina auktioner tidigare att jag brukar auktionera ut en kattsonlig sak som jag valt med extra omsorg.

Jag tänkte att snart blir det ju mörkt och kallt på kvällarna. Då kan det vara bra med ett värmeljus, så det får bli Paket nr 3. Jag kommer också skicka med en tändsticka, men den behöver man inte bjuda extra för att få. Bjuder man på värmeljuset och vinner budgivningen så följer tändstickan med på köpet!





På begäran har jag sen lagt till ett Paket nr 4. Det består av ett värmeljus, fast utan tändstickan. Vinnarna kommer snart att inse att man behöver såna också!




8 kommentarer:

  1. Vad roligt att mina gamla kort ännu kan komma till pass! Och vilken tur att den finns så många snälla människor också, såna som bryr sig om oss och andra djur!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jag tycker dina kort och skyltar är jamarfina så jag ger gärna bort dem!

      Radera
  2. Äsch... vi la ett bu igår, virriga matte lyckades lämna det på ett "gammalt" blogginläggs kommentarer så att det inte syntes. :( Då kopierar vi in det här nedan:

    Få se nu... vi bjuder 550 kr på paket 2. Jättekul med auktion! Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, ni är visst inte de enda som har virriga mattar och blogghjälpar. Vi är MÅNGA. Jättekul att ni bjuder på paket 2.

      Radera
  3. Jag provar lyckan igen och bjuder 600 kronor för paket nr 1.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Charlotte, vad kul! I skrivande stund leder du på paket 1. Ska bli spännande att se hur det går i morgon!

      Radera
  4. Oj vad spinnande att se hur det går!
    Jag tror han blev jamarglad över att få ett sånt fint kort!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, det tror jag också. Alla som får så fina kort borde bli jamaglada.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...