lördag 12 maj 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har jag bl a läst bloggen från Kattfamiljen .

Det var ingen rolig läsning. Det finns alltså människor som gläder sig åt att andra människor saknar sin katt. Tänk vad grupptryck kan göra. Men har man inte civilkurage så kanske man tycker att man måste hänga med och skratta när nån sårar andra. Så gör verkligen inte vi katter.

Nu har i alla fall blogghjälpen varit här på ett kort möte. Hon kom in en stund till mig också, fast det var alldeles för kort. Om hon hinner skulle hon komma i morgon igen på öppet hus. Hoppas det, för jag har en hel del att jama med henne om, nämligen!

10 kommentarer:

  1. Men fyjam vilka hemska människor! Hur kan man ens komma på en sån tanke? Jag skulle önska att både föräldrar, skola, dagis osv lade ner mycket, mycket mer tid på att lära barn att allt liv är värdefullt och att lära dem att känna empati. För något har gått väldigt snett i såna människors uppfostran!
    Vad synd att blogghjälpen bara var på ett kort besök, hoppas hon har tid för dig imorgon. Men vi blev allt lite nyfikna på vad det är för spinnande du har att jama med henne om.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag tror också att skolorna skulle kunna göra mycket för sina elever när det gäller empati. En del har det inte naturligt i sig och då kan skolan hjälpa till!

      Radera
  2. Jamar som Alice.
    Förstår oss inte på hur vissa tvåbeningar är, suckjam
    Både föräldrar, skola, dagis med mera skulle tänka på att våra liv är mycket värda. Vi är INGA leksaker, som vissa tror GRRR

    Tass på dig kompis.
    Vi är oxå nyfikna på vad det är du har att jama om i morgon för blogghjälpen.

    Tass Tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, nä vi är verkligen inga leksaker, även om vi tycker om att leka.

      Radera
  3. Vi blev fräsförbaskade när vi läste om vad dummisarna gjorde. Vi skulle bra gärna vilja klösa dem på ryggarna ordentligt. *fräser*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, om du tar ryggen, så kan nån ta magen, en annan benen, en fjärde armarna och så vidare!

      Radera
  4. Fy för sådana människor! Så oerhört känslokallt att göra något sådant. *fräser* Hoppas att blogghjälpen hinner komma imorgon. Har man viktiga saker att jama om, så har man! Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, man undrar ju om de är lika känslokalla mot alla? Och vill de själva bli bemötta så?

      Radera
  5. Visst är det jättehemskt :-( Jag blev så ledsen när jag läste det men kände ändå att det behöver spridas vidare om någon mer råkar ut för det så vet de att de inte är ensamma om detta i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kattfamiljen, vissa hemskheter måste man nästan informera om, även om det gör ont.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...