tisdag 24 april 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft besök. Eller, ja det var väl hela katthemmet som hade besök, men besöket var inne hos mig och. Hon fotade mig också! Jag vet inte om det blir några bilder utlagda, men i så fall blir det på en sajt som heter Vi med djur.

Tjejen som var här var väldigt snäll och trevlig och hon frågade massor om katthemmet. Det var en av våra andra kompisar, Kattfamiljen som hade rekommenderat oss. Det var jättekul.

Sen kan jag jama att blogghjälpens katt Viktor mår ganska bra men är jamarledsen att han inte får vara ute utan måste gå omkring med en strut på sig.

Sen har blogghjälpen börjat härma Viktor. Nästa vecka ska hon också opereras. Det var nåt som hette menisken ska ska fixas. Oj, vad det ska bli kul att se henne med en strut på sig! Jag lovar att blixtra henne då.

   

17 kommentarer:

  1. Ja, Ninja, det måste bli en häftig bild på bloghjälpen med strut på knät! Vi tror oss veta, att menisken på 2-beningar sitter i deras knä.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mozart & Vincent, hon ska inte ha nån strut på knät, hon ska ha den på skallen precis som vi katter får ha när vi opererats.

      Radera
  2. Spinnande med sånt besök, hoppas att dtt skrivs mycket och kommer många bilder på er på sajten! Vi ser också fram emot bilden på Blogghjälpen med strut men frågan är väl om struten ska sitta på huvudet eller på knäet..Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, självklart ska struten sitta på huvudet! Inget jam om saken.

      Radera
  3. Oj vad spinnande med besök! Vi ser också fram emot en bild på blogghjälpen med tratt! *fnissar så morrisarna hoppar* Men vi håller tassarna för att operationen går bra så hon snabbt kan hjälpa dig blogga igen och framför allt komma med godis till er.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, det ska visst gå ganska lätta att operera den där menisken, så får hon bara en tratt på huvet ska nog allt gå bra.

      Radera
  4. Men kära nå'n, har blogghjälpen ont i menisken?!? Och vad är en menisk?!? Vi lovar att skicka massor av spinnhealing och mattarna skall be för henne. Bilden på henne med tratt bara måste vi få se!!!

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imma, menisk är nåt som sitter i knäet på tvåbeningar. Jag lovar att skicka bild när jag tagit den med tratten.

      Radera
  5. Jag har ju också nyss haft en påtvingad inomhusvecka, och vet vad stackars Viktor genomlider. Fast han har det ännu värre, om han ännu måste ha tratt. *ryser* Blogghjälpen med tratt blir en sevärdhet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, Viktor säger att det inte finns NÅGON katt som det är så synd om som han. I morgon ska han dessutom tvingas in i en transportbur och åka brummis till vettisen igen för att ta bort ett dränage.

      Radera
  6. Stackars Viktor, har medkänsla för det där med tratt. Jag la mig ju bara ner på sidan och vägrade röra mig med tratt, så jag slapp den. Matte köpte minsta hundtratten i tyg på Arken Zoo. Den funkade på mig men eftersom jag lät bli att slicka såret så slapp jag den också. Kanske han kan ha en sån? Om det känns bättre då...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, finns det trattar i tyg? Det ska jag säga till blogghjälpen!

      Radera
  7. Spännande med besök hos dig. Fast du är ju lite av en kändiskatt också. Skönt att Viktor börjar bli bättre och vi ser verkligen fram emot att få se bilder på blogghjälpen med en strut över skallen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jag tycker också det ska bli kul att se struten på blogghjälpen!

      Radera
  8. Åh så spinnande det låter med besök av Vi med djur !
    Jag vill också VÄLDIGT gärna se blogghjälpen med dumstrut på huvudet ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, alla verkar väldigt intresserade av att få se blogghjälpen med strut. Det ska verkligen bli kul.

      Radera
  9. Va kul att Maria på Vi med djur varit hos dig nu :-) Tyckte ju absolut att hon skulle besöka ert katthem och intervjua dig & blogghjälpen för jag tycker det är ett av de bästa katthemmen man kan tänka sig.
    *fniss* ser också fram emot bilder på blogghjälpen med strut på ;-)

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...