fredag 2 mars 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har jag tagit fram vägbeskrivning till blogghjälpen som ska till Örebro i morgon och träffa andra kattbloggare. Det är viktigt att hon kommer dit hon ska och inte åker vilse. Om man lät henne åka som hon själv planerade skulle hon väl hamna i Örkeljunga eller nåt liknande.

 Jag har sagt till henne att hon ska hälsa till alla bloggkatter. Om hon glömmer det kan ni som är där väl påminna henne?

Nu ska jag nog snart få lite godis. Det brukar jag få av dem som är här och jobbar. De är hur snälla som helst!

Vi hörs i morgon.

18 kommentarer:

  1. Hej Sötnos! Vilken tur att Blogghjälpen har dig som kan fixa sådana där viktiga saker. Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja, blogghjälpen vet nog inte hur bra hon har det.

      Radera
  2. Hejsan Ninja !
    Den där Blogghjälpen är nog evigt tacksam att hon har dig som håller reda på sig så att hon inte hamnar i Örkeljunga istället för Örebro :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, visst, men man tycker ju att tacksamheten kunde visa sig i lite mer godis...

      Radera
  3. Med tanke på allt arbete, som du lägger ner, så är du verkligen värd lite extra godis!
    Tur, att du hjälpte till med vägbeskrivningen, så blogghjälpen inte hamnade här i Skåne. Iofs skulle det ha varit kul och hon hade varit hjärtligt välkommen. Vi skulle ha tagit väl hand om henne.
    Nosbuffar
    M & V

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mozart & Vincent, jag ska genast jama till henne att ni tycker jag är värd mer godis. Ju fler som tycker det desto bättre.

      Radera
  4. Fast om hon hamnade i Örkelljunga skulle hon ju kunna åka och hälsa på mig, det är inte så långt. Men då skulle nog alla de andra bli besvikna, så det är nog bra med vägbeskrivning ändå. Och vad bra att alla är snälla mot dig, det är skönt att du har det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jaså bor du nära Örkelljunga? Då hade det ju inte varit helt fel om blogghjälpen åkt dit.

      Radera
  5. Åhh finis! Vilken tur att du finns och hjälper henne lite, här har jag en mamma som går vilse på hemmaplan så jag förstår att du behöver hjälpa blogghjälpen, det gör jag absolut. Hur hade det gått utan vår hjälp? *fniss* Mamma kommer tyvärr inte till Örebro men vi kommer tänka på alla dem som är där i helgen. Själva så kommer vi nog mysa och ha det gosigt hemma. Kanske till och med hålla sams? Tihi.. Godis låter jamarstrevligt som avslutning på en låång dag.. Här har vi också fått det idag och mer kommer det nog i helgen, för som alla nog vet så är det Caturday imorgon och det betyder gottigt hela dagen.. Får inte missas en sekund det inte! ;) Hoppas din kväll blir gosig finis! Nosbuffar och Mjölkisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, jag tror att många av oss bloggkatter har stora problem med att hålla reda på våra människor. De hade varit helt hjälplösa utan får hjälp.

      Radera
  6. Tror inte att blogghjälpen kommer att åka fel, hon var ju där förra året oxå , har matte sagt tll oss, så det ska nog gå bra jamar vi.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, ni anar inte hur mycket blogghjälpen hinner glömma på ett år!

      Radera
  7. Tur att du tog fram en vägbeskrivning, även om Örkeljunga skulle bli glada över blogghjälpens besök. Håller tassarna för att hon kommer fram och sedan hem ordentligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, som du vet behöver hon ju hjälp med det mesta. Jag hoppas allt går bra.

      Radera
  8. Matte ska hitta från vandrarhemmet hon bor på till konventum, med tanke på hennes dåliga lokalsinne så blir det spännande att se hur det går. Men Sörens Husse har fixat en karta åt henne och förklarat så gott han kunnat iallafall. Annars får ni väll efterlysa henne..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puma, om vi alla hjälps åt kanske våra tvåbeningar lyckas hitta till Örebro? Hoppas vi slipper efterlysningar.

      Radera
  9. Du står väl i telekattisk kontakt med blogghjälpen i Örebro också kan jag tänka?

    Hoppas du får extra mycket godis nu när blogghjälpen är ute på galej. :D

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nea. jo visst står jag i telekattisk kontakt med henne, men det är tyvärr inte alltid det hjälper...

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...