måndag 27 februari 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

 Som jag berättade igår fick jag alltså ett hem igen. Jag trodde att nu, NU skulle jag få stanna hela livet i mitt nya hem. Allt började bra. De var snälla mot mig. Jag hade ju inte så stora krav så det var nog inte så svårt att tillfredsställa mina behov.

Men så efter en tid mådde jag inte riktigt bra. Det blev så att jag kände att jag behövde gå på lådan, men jag hann inte dit innan jag kissade på golvet. I början fyade mina människor på mig och sa att så fick jag inte göra.

Jag försökte hinna till lådan, men ibland gick inte det. Jag hörde att mina människor sa att så här kan vi ju inte ha det. Hon måste tillbaka till katthemmet.

Även om jag så klart inte tyckte det var kul att behöva åka tillbaka till katthemmet, så var det i alla fall ingen som talade om att jag skulle avlivas.

Nästa dag hörde jag att mina människor ringde till katthemmet. Efter några dagar var jag så tillbaka på katthemmet igen.

Jag berättar mer i morgon.

20 kommentarer:

  1. MEN Ninja då, vilken otur du måste ha haft, tass på dig,
    Hoppas du får bättre hem framöver.
    Vi tänker på dig, så får du säkert ett jamars bra hem snart ska du se. Där tvåbeningarna förstår dig och är jamars snälla mot dig.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, ja, jag har verkligen haft otur. Hoppas det vänder snart.

      Radera
  2. Men, lilla, söta Ninja, vilken otur, att träffa på ännu fler oförstående 2-beningar!
    Men vi kan lova dig, att det finns andra 2-beningar också - sådana som förstår oss.
    Tasskramar
    M & V

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mozart & Vincent, jag har hört talas om snälla tvåbeningar också. Hoppas det kommer nån sån och vill ha mig snart också.

      Radera
  3. Din stackars katt som inte hinner till lådan. Man tycker ju att dina människor borde ha lite större förståelse för en rädd liten kisse som inte kan hålla sig alla gånger.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, blogghjälpen säger att en del inte ska ha djur. Jag tror det stämmer. Synd bara att jag hamnade hos 2 såna familjer.

      Radera
  4. Meh! *suckar djupt* Vad är det med folk egentligen?!? Begriper de inte att det finns en orsak till att en katt kissar på fel ställen?!? Matte klurade på mitt kissande i sängen och på kläder m.m. i många år innan hon kom underfund med varför jag gjorde som jag gjorde... och inte en enda gång pratade hon om att göra sig av med mig! Tvärtom sa hon att det var bra att jag bodde hos henne, för hon förstod att jag försökte säga något... och så klurade vi tillsammans tills vi kom på lösningen: tyglådan! Nu har jag en kisslåda med mattes gamla lakan i, och de doftar tryggt så att jag kan kissa på rätt ställe. Ett par gånger i veckan byts lakanen ut (när matte bäddar om hamnar de gamla i lådan och mina nerkissade i tvättmaskinen) och allt är frid och fröjd.

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imma, nä, de begrep ingenting. Eller ville inte begripa. Tänk om mina människor hade hjälpt mig på samma sätt som dina hjälpt dig.

      Radera
  5. Åh så trist att inte vilja försöka hitta en lösning. Det var nog tur att du kom tillbaka till katthemmet ändå så att du kan komma hem till dina riktiga människor som ser dig för den du är. Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja det där hemmet hade jag inte velat stanna i. Då har jag det bättre här.

      Radera
  6. Ojoj, det var inte alls särskilt vänligt av dem! Fy jamars! Frääs! Här var det senast syster Bus som hade såna problem (både kissa och bajsa utanför lådan) men mamma slängde inte ut henne för det heller. Hon bara tog reda på vad som fick syster Bus att göra så och med tiden så försvann det :). De där tvåbeningarna låter helt idiotiska! De borde inte få ha katt, skaffa en porslinskatt istället tycker då jag! Skönt att du slapp undan dem tillslut! Nosbuffar och Stöd

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, jag tycker också det borde skaffat en porslinskatt istället. Hoppas i alla fall att de inte skaffar fler djur.

      Radera
  7. Tog de dig inte ens till vettisen för att kolla så du inte var sjuk eller hade nån infektion och behövde biotikatt?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, näej, det gjorde de inte. De tyckte väl inte jag vara värd det.

      Radera
  8. Suckjamar som dom andra här över att dom där människorna inte ens försökte klura ut vad som var fel :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus det hade nog inget intresse av all lösa mitt problem.

      Radera
  9. Tänk om matte gjort sig av med Piff när hon gick och kissade överallt? Och tänk om hon skulle göra sig av med MIG om jag gjorde det? *ryyyser* Men det kommer aldrig hända. För så GÖR man ju inte! Man försöker väl hjälpa katten och komma underfund om varför?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, en vettig människa försöker så klart hjälpa sin katt. Men tyvärr hamnade inte jag hos såna människor.

      Radera
  10. Stackare, så jobbigt att inte hinna framtill lådan. Så blir vi lite oroliga att läsa, att du inte mådde riktigt bra. Vi hoppas att man kom underfund med vad det var. Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, idag ska jag berätta vad som hände när jag kom tillbaka till katthemmet.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...