fredag 6 januari 2012

Katten Dina vill säga TACK också!

Hej, det är Dina på Södertälje Katthem.

Eftersom det blev lite kaoatiskt när jag åkte hem häromdagen, så glömde jag en viktig sak, som jag har telekatterat till blogghjälpen att lägga in idag:

TACK, alla ni snälla kompisar och era tassistenter/sekreterare/blogghjälpar som stöttat mig under hela tiden jag bloggat.

Det har varit jätteroligt att få ert stöd och era kloka, roliga, viktiga kattentarer. Sånt hjälper en liten bloggkatt på ett katthem, må ni tro.

I morgon ska blogghjälpen först på Husdjursmässan, där hon hoppas få träffa Wikki bland andra, sen kommer hon säga några korta ord på bloggen och först på söndag får ni läsa om min efterträdare!

19 kommentarer:

  1. Åhhh finis! Inte behöver du tacka oss, det är vi som ska tacka dig för att du varit en sån fin kompis. Det behövs fler som dig! Hoppas du får det underbart nu finis! Tänker på dig! Hoppas vi hörs igen! Nosbuff och Kram

    SvaraRadera
  2. Tack själv! Nu antar jag att du jobbar hårt med att leta reda på alla bra platser hemma hos dig och att träna husse. Hoppas att du telekatterar till Blogghjälpen och låter oss få reda på hur du har det! Dina, du tuffaste kissekatten i världen!! // nosgos å gottisar, Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  3. Vackra Dina! Nu hoppas vi att det blir jättebra för dig.Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Äschjam då, tänk inte på det. Klart att vi ställer upp och stöttar en kattkompis som dig. Ta nu väl tass om din husse. *torkar en tår*

    SvaraRadera
  5. Jamar som dom andra :)
    Inget att tacka för att vi stöttat dig , det är väl det som tjompisar är till för !!
    Ha det nu så gott hos din nya husse !!
    Tassklappar o Kramizar från Kjelle Bus o matte Camilla

    SvaraRadera
  6. Vi håller med Rebellen - det är vi som har vunnit på att få lära känna dig, Dina! Och vi önskar dig all lycka i ditt nya hem hos din nya husse.

    Så vill vi hälsa till blogghjälpen och jama att vi har tänkt på henne hela tiden och sänt styrkespinn inför begravningen av hennes mamma. Hoppas att hon har känt det!

    Nosbuffar till både dig och blogghjälpen från klosterkatterna och deras mattar genom Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  7. Dina, det har varit jamars trevligt att fått lära känna dig, så det kommer att kännas tomt nu ett tag, men vi hoppas att du kommer att få det bra hos din hussse.

    Hör av dig framöver, så vi får höra hur du har det i ditt nya hem.

    Tassekramar i mängder

    Tass Tass

    SvaraRadera
  8. Jamar som de andra, det är ju det kompisar är till för! Vi kommer att sakna dig och ser fram emot att få höra hur det går. Sen är vi även jamarnyfikna på vem den nya bloggkatten är.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  9. Rebellen , det var snällt jamat. Men jag vill ändå tacka alla som stöttat mig. Det betyder så mycket.

    SvaraRadera
  10. Maurice & Kajsa, tycker ni verkligen att jag är den tuffaste kissen i världen? Oj, vad överraskad jag blir.

    SvaraRadera
  11. Dui och Deco, det hoppas och tror jag också!

    SvaraRadera
  12. Sippo, du och alla andra bloggkompisar har gjort det roligt att berätta vad jag upplevt, tänkt och vill. Ni är guld värda allihop!

    SvaraRadera
  13. Kjelle Bus o matte Camilla, fast om man är verklig kompis är det ju naturligt att man tackar för allt stöd! Jag tycker ni varit jamarbra kompisar.

    SvaraRadera
  14. Imma, Klosterkatterna och deras mattar, blogghjälpen hälsar att hon känt stödet från många av er. Det betyder mycket när man är ledsen. Det vet ju jag om någon!

    SvaraRadera
  15. M, C, T, S, jag hoppas jag får hjälp av husse att höra av mig snart och berätta hur jag har det. Men jag tror jag kommer få det jamarbra!

    SvaraRadera
  16. Xantippa, tack! Hoppas ni alla mina bloggkompisar också får ett bra liv. Det är ni värda allihop!

    SvaraRadera
  17. Alice, jag tror att blogghjälpen kommer att presentera den nya bloggkatten i morgon. Det är i alla fall vad vi planerade innan jag åkte.

    SvaraRadera
  18. Tack själv Dina för vi fick lära känna dig <3
    Önskar dig verkligen all lycka och kärlek i ditt nya hem :-)

    Åh jag var ju också på husdjursmässan, synd att jag inte råkade på blogghjälpen. Det hade varit kul.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...