fredag 27 januari 2012

Katten Blitz på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Blitz på Södertälje Katthem.

Ibland går dagarna här på katthemmet så fort så jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Idag till exempel har jag inte hunnit skriva bloggen förrän klockan sent.

Först måste jag ju gosa med mina burkompisar, så de känner sig trygga. Det är nåt jag prioli... privatis... äsch, nåt jag tycker är viktigast.

Sen är det snart dags för öppet hus igen, på söndag närmare bestämt. Det blir alltid lite speciellt inför såna dagar.

Sen måste jag hjälpa blogghjälpen med ett möte i Svekatt på måndag kväll. Som ni alla vet är såna möte viktiga för de arbetar för att alla katter, särskilt vi som inte har egna hem, ska få det bra. Vad kan egentligen vara viktigare?

Nu måste jag nog i alla fall sova. Vi hörs i morgon.

9 kommentarer:

  1. Åhh kompis, det låter som du haft fullt upp. Här har jag också haft lite fullt upp då mamma rymde ett par timmar.. Det är då inte lätt att vara äldst ;). Jag hoppas du kan sova och att du får en jamarsgosig CATurday imorgon! Glöm aldrig att jag är här hos dig kompis! Nosbuff och Mjölkisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, ja här är fullt upp hela tiden. Hoppas din mamma kommit tillrätta efter rymningen. Verkar vara väldigt vanligt att tvåbeningar rymmer? Skönt att känna att du finns i närheten kompis.

      Radera
  2. Det är ett stort ansvar att vara bloggkatt och samtidigt hålla koll på alla möten. Fast om det inte sköts om av en duktig katt, vem ska då göra det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, du ställer frågan på sin spets - vem ska hålla koll på allt om inte en duktig katt?

      Radera
  3. Fullt upp! Hoppas att det kommer riktigt många på söndag. Du är så omtänksam med dina kompisar. Matte skickar klir rut öronen och maggos Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, hälsa matte att jag buffar på henne som tack för killet.

      Radera
  4. Söndag igen i morgon, hoppas det kommer många snälla människor. Men du, vad är det för en konstig annons Tradera har på din sida? "Katter från 1 kr. Bjud nu!" Det tycker jag är en DUM annons. Katter är väl inga auktionsföremål, som man ska få så billigt som möjligt? *arg*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, blogghjälpen och jag var inne på Traderas hemsida, men vi hittade ingen sån annons. Var det levande katter, alltså? Trippelfrääääs i så fall.

      Radera
    2. Jag såg bara annonsen på den här sidan, gick inte vidare. Men jag såg att man skulle under "kuriosa" på Tradera.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...