fredag 7 oktober 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Om nån vill lägga ett bud på nåt av paketen som jag auktionerar ut så här i sista stund så går det så klart bra. Annars är vi väldigt tacksamma för alla bud vi redan fått.

Läget i skrivande stund är: paket 1, Victoria 450 kronor, paket 2, Findus, Isak och Rasmus 300 kronor, paket 3, Alice 200 kronor.

 Paket 1 innehåller: en Gustavskylt, en kasse med kattmotiv som en vars mamma jobbar på katthemmet har sytt, en skål för nötter, en kortlek, en burk med tandpetare, en teburk, 2 fat för använda tepåsar, en Sippobok och en lila kanin.

 


Paket 2 innehåller: Ett förkläde + 2 grytplappar som en vars mamma jobbar på katthemmet har sytt, en microduk, en T-shirt från Södertälje Katthem, en ljuslykta, en burk med blomma på, en liten tavelram, ballonger,en röd tygdocka och ett kattkort.

Sen vet ni ju alla att jag alltid brukar ha med en speciell sak, bara från mig.
Paket 3 innehåller: en parkeringsskiva. Den är väldigt bra att ha och har man inte själv nån brummis kan man ju ge bort den i present till nån som har brummis. Det är ju snart jul, till exempel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...