onsdag 5 oktober 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

  Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Som ni kanske redan vet var lilla Polly sjukare än man trott innan operationen började i morse, så tyvärr fick hon somna in. Som ni nog också vet skulle en del av auktionen gå till Pollys operation.Trots att det alltid är sorgligt när en liten katt inte får chansen till ett långt, tryggt kattliv, känns det i alla fall bra att veta att Polly trots allt hade tur i sitt korta liv. Hon blev omhändertagen på ett sätt som man önskar att alla hemlösa katter blev.

Nu är det ju så att Östgötakatterna består av människor med större hjärtan än plånböcker och de tar hand om många andra katter som behöver mat, veterinärvård, kattsand och allt annat en katt behöver. Det betyder att auktionen fullföljs som vanligt och pengarna som var tänkta för Polly går nu istället till hennes kompisar hos Östgötakatterna. Så fortsätt gärna buda om ni har lust. Det går bra fram till fredag kl 12.00.

Läget i skrivande stund är: paket 1, Victoria 450 kronor, paket 2, Findus, Isak och Rasmus 300 kronor, paket 3, Alice 2000 kronor.

 Paket 1 innehåller: en Gustavskylt, en kasse med kattmotiv som en vars mamma jobbar på katthemmet har sytt, en skål för nötter, en kortlek, en burk med tandpetare, en teburk, 2 fat för använda tepåsar, en Sippobok och en lila kanin.

 


Paket 2 innehåller: Ett förkläde + 2 grytplappar som en vars mamma jobbar på katthemmet har sytt, en microduk, en T-shirt från Södertälje Katthem, en ljuslykta, en burk med blomma på, en liten tavelram, ballonger,en röd tygdocka och ett kattkort.

Sen vet ni ju alla att jag alltid brukar ha med en speciell sak, bara från mig.
Paket 3 innehåller: en parkeringsskiva. Den är väldigt bra att ha och har man inte själv nån brummis kan man ju ge bort den i present till nån som har brummis. Det är ju snart jul, till exempel.

9 kommentarer:

  1. Nämen stackars Polly. Men precis som du jamar, så fick hon känna lite kärlek i alla fall. Något som hon säkert bär med sig till Regnbågslandet, där hon träffar andra katthemskatter och alla jamar i kör: "Vi är så tacksamma för den tid vi fick hos er".

    SvaraRadera
  2. Vi är så glada för att lilla Polly fick den här tiden hos Malin, så att hon under sin korta levnad fick känna sig mätt, varm och älskad. Tyvärr går det inte alltid som man vill och önskar - för vi hade förstås hoppats på ett annat slut på operationen. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Åh vad sorgligt med lilla Polly! Men vad skönt att hon hann träffa Malin först och få uppleva hur det är att vara älskad! Malin är verkligen fankattisk med sina insatser hon gör för katterna, tänk om det fanns många, många fler som hon. Vad annorlunda världen hade varit då. *drömmer* Vi skickar massor av tröstande nosbuffar och kurr till Malin. Polly, hälsa alla andra missar vi känner och vi vet att skaparkatten tar väl emot dig.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Alice, ser att det blev en nolla för mycket på ditt bud. Ledsen för det, men vi är jamarglada för de 200 du bjudit.

    SvaraRadera
  5. Jamartråkigt är det. :-(
    Men ingen kan jama att Originalmatte inte försökte i alla fall.
    Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Sippo, även om en katt får ett alldeles för kort liv, så tror jag det är bättre att få ett kort men bra liv än ett långt men dåligt. Fast det bästa är så klart att få ett långt och bra liv.

    SvaraRadera
  7. Findus, Isak och Rasmus, det är klart att vi alla önskat en annan utgång av operationen, men en tröst är ju att Polly fick det bra tack vare Malin så länge hon fanns hos oss.

    SvaraRadera
  8. Alice, visst är det sorgligt när en liten kisse inte får stanna hos oss, men Polly hade mer tur än många för hon fick uppleva vad verklig kärlek betyder innan hon gick till Skaparkatten. (Kan också berätta att blogghjälpen ÄNTLIGEN skickat ett litet paket med myntakatter till er idag).

    SvaraRadera
  9. Max och Måns, nä Originalmatte är verkligen en klippa för små vilsna kattsjälar.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...