onsdag 31 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem visar artikel

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Nu har jag äntligen lyckats fixa till det så att ni får se reportaget i LT där jag är med.

 På rösta bilden ser ni mig på förstasidan! Det är jag som blir klappad av blogghjälpen där.


Sen har vi fått dela bilden här, men ni kanske kan tänka er hur det ser ut i tidningen i alla fall. Det är jag som står på baktassarna och väntar på godis.

 Hoppas det går att läsa.

 Och än en gång: tack alla ni som stöttar oss på facebook och på andra sätt. Ni är bara så bra!











24 kommentarer:

  1. Vilken fin artikel - och du är ju lysande som huvudperson och gottiskisse! lillie blev nästan sjuk(-are) och tårögd när hon såg den sköna Tess och hon tycker att det är synd att hennes kattkvot är fylld! Den vackra grå damen ser ut som hennes förra ägare, drottning Malin.

    Nu är du superkändis ju, tidningskisse där!!
    nosbuff å gottisar
    maurice & kajsa

    SvaraRadera
  2. Så fin du är på bilden, men det vet du väl redan. *blink* Men jag tycker det var lite lustigt att inte du fick komma till tals, det är ju trots din framtid det talas om ju.

    SvaraRadera
  3. Det var en bra artikel och vad kul att du blev med på hela två bilder!!
    Tess var en riktig skönhet hon också, hoppas att det kommer nån nu som kan hjälpa er!

    Linnsen o Frank

    SvaraRadera
  4. Tänk vilken kändis du har blivit! *kurr* Det märktes också att det var du som jamat till blogghjälpen om vad hon skulle säga.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Så fint. Tänk att vi är kompisar med en kändis från tidningen nu. *stolt*

    Hoppas nu att allt ordnar sig!

    Nosgos

    SvaraRadera
  6. Tusen tack för att vi som inte bor i Södertälje fick möjlighet att läsa artikeln! Både du och blogghjälpen skötte er alldeles utmärkt, och vi hoppas verkligen att folk skall reagera så att katthemmet får hjälp med både pengar, ett nytt ställe att vara på (ett där ni kan ha kattgårdar också!) och fler medlemmar. Begriper inte vad de menar på kommunen med att de prioriterar barn och ungdomar? De skall väl ta hand om ALLA kommuninvånare, även katterna! Eller räknas inte ni, bara för att ni inte kan rösta på dem i valen? Och förresten, om barn och ungdomar inte har uppmärksammat katthemmet är det väl på tiden att de får hjälp att göra det? Alla älskar ju djur! Åtminstone alla vettiga människor...

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    SvaraRadera
  7. Maurice och Kajsa, visst är min kompis Tess fin? Fast hon vill inte så gärna ha sällskap tror jag, utan vill vara ensamkatt. Jag hoppas vi alla snart får det hem vi vill ha.

    SvaraRadera
  8. Sippo, journalisten som var här var lite ohyfsad. Hon vände sig bara till blogghjälpen hela tiden. Men hon vet ju vad jag tycker, det hade jag ju jamat om för henne innan intervjun.

    SvaraRadera
  9. Linnsen och Frank, vi hopas också att det snart kommer nån som kan hjälpa oss. Vi behöver lite tasshjälp nu.

    SvaraRadera
  10. sr Carina, om inte kommunen kommer att hjälpa oss kommer inte jag att rösta på dem! Jag tror inte mina kattkompisar heller kommer att göra det, jag ska nog jama om för dem hur det hela ligger till i så fall.

    SvaraRadera
  11. Alice, ja annars hade det väl blivit hur tokigt som helst. Blogghjälpen vet ju inte alls vad hon ska säga om inte h´jag jamar om det för henne.

    SvaraRadera
  12. Nea, det är jättekul att vara kändis, må du tro. Tänk om jag får skriva kattegrafer...

    SvaraRadera
  13. Vilken bra artikel, fina bilder men de borde ha haft en med dig på burdörren också. Hoppas nu att den hjälper så det kommer in fler bra förslag.Nosbuff

    SvaraRadera
  14. Dui och Deco, jag tycker ju också att en burdörrsbild vore bra, men blogghjälpen sa att det räcker nog med den där jag står på baktassarna.Hon tyckte den var fin också.

    SvaraRadera
  15. Mjau, vilka fina bilder och en bra artikel också! Roligt att ni får så mycket publicitet, hoppas att det ger bra SPINN off-effekter :-)
    Jamar som Dui och Deco att en burklättrarbild definitivt hade varit på sin plats.
    Matte säger att den grå katten ser ut som en betydligt smalare variant av mig. Och nu när den första irriationen över anspelningen på min rondör har lagt sig, får jag nog jama med henne :-)
    Tassklappar

    SvaraRadera
  16. Klappar tassarna över det braiga reportaget i tidningen !!!
    Klart att du Madeleine skulle vara på första sidan ;-)

    SvaraRadera
  17. Frasse, jag tror att om Tess får ett lika bra hem som du har så kommer hennes rondör att närma sig din ganska fort.

    SvaraRadera
  18. Kjelle Bus, jag var ju inte riktigt säker på att jag skulle få vara med på första sidan, men de som var här och gjorde reportaget var tydligen väldigt kloka.

    SvaraRadera
  19. Det var väl en bra artikel! Hoppas nu att någon med tjock plånbok och kattälskande hjärta läst den! ALLA måste väl smälta vid anblicken av dig där du står så fint och väntar på godis? Den som valde bilder till reportaget kunde sitt jobb!

    SvaraRadera
  20. En verkligt läsvärd artikel, och bilderna var bara så fina! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  21. Nu är gästinlägget publicerat på bloggen! Här är länken:
    http://gunillaofrasse.allas.se/madeleine-gastbloggar-om-sin-kamp-for-katthemmet/
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
  22. Gustav, vi hoppas också att nån med en jättetjock plånbok och varmt hjärta vill hjälpa oss. Kul att du gillade bilderna på mig!

    SvaraRadera
  23. Findus, Isak och Rasmus, jag tycker jag sa till blogghjälpen att säga rätt saker. Bilderna arrangerade jag så gott jag kunde. Jag tycker själv de blev bra.

    SvaraRadera
  24. Gunilla och Frasse, ni är för gulliga. Tack för att vi fick göra ett inlägg i er fina blogg.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...