söndag 21 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Så har blogghjälpen äntligen kommit tillbaka från sin brummisresa. Den var som vanligt helt onödig.

Under tiden har jag jobbat som bara den. Det är mycket att göra nu. Vi håller på med bildandet av en riksorganisation som ni vet. Det innebär mycket jobb och som ni vet behöver blogghjälpen all hjälp hon kan få för att det ska bli nåt resultat.

Jag har också förberett öppet hus idag. Det är mycket jobb. Jag måste ju se till att jag är i god fysisk form så jag kan visa besökarna hur högt jag kan hoppa på burdörren. Målsättningen är att nå upp till taket.

Sen händer andra saker på katthemmet också. Det är inte bara roliga saker, kan jag jama. Men jag jamar mer om det i morgon.

13 kommentarer:

  1. Ja självklart! Hoppa på burdörrar är jamarns kul och naturligtvis måste man sikta högst upp! Men, nu gör du sådär igen - vad är det för något du skall jama om i morgon?????!!!! Det blir ytterligare en klobitarnatt här förstår vi. Och inte bara roliga saker??? *trampar nervöst

    Vi skickar lite gottispengar ikväll - Maurice har stulit extra mycket pengar från fickor senaste tiden *skäms lite. Väldigt lite. Man stjäl pengar när det hostas hela nätterna...

    Tur att blogghjälpen har er katter som tar tass om henne! Undrar hur det skulle gå annars! Åt pipsvängen, förmodligen!

    Är du SÄKER på att du inte vill berätta vad som händer ikväll???? Helt säker???

    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  2. förresten - om blogghjälpen tycker att gottispengarna behövs till mat eller leksaker istället, så går det bra. Så länge som det är god mat :-))

    SvaraRadera
  3. Skönt att Blogghjälpen är hemma igen. Förstår att det är jamarmycket att göra med både Riksorganistion och Öppethus. Vi håller tassarna för att det är nu din människa kommer. Vad är det som händer??? Vi vill veta så fort det bara går.Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Tänk, en dag sitter du där uppe i taket och ser ner på alla tvåbeningar som är där för att besöka dig. Då kan du sikta in dig på den som ser bäst ut och hoppa ner på dennes axel.

    SvaraRadera
  5. Du har fullt upp som vanligt! Bra att du tränar på ditt burdörrshopp. Men vad oroliga vi blev över morgonens nyheter. *trampar oroligt* Det är väl inget hemskt igen?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Så skönt att blogghjälpen återkommit från brummis turen. Förstår inte varför dom där 2-benta är sååå rymningsbenägna ??
    Så bra att du visat hur högt du kan hoppa när det var visning idag :)
    Jamar som Maurice o Kajsa att det blir som "vanligt" att bita på klorna hela natten i väntan på att du ska fortsätta berätta om vad som är på gång !

    SvaraRadera
  7. Vi gissar att besökarna stod och gapade av beundrar utanför din bur. De hade nog aldrig sett en katt som var så duktig på att hoppa och klättra. Vi väntar spänt på morgondagens blogg! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  8. lillies lya, vad snälla ni är som skickar gottispengar. Ni kommer få läsa i dagens blogg att det behövs mer än tidigare...

    SvaraRadera
  9. Dui och Deco, ni ska snart få veta det jag tänker berätta om katthemmet.

    SvaraRadera
  10. Sippo, det är precis det som är planen. Jag tror jag kommer se direkt när min människa kommer.

    SvaraRadera
  11. Alice, jag tränar varje dag. Jag SKA nå taket!

    SvaraRadera
  12. Kjelle Bus, ikväll ska ni nog inte behöva bita på klorna för jag ska berätta i dagens blogg.

    SvaraRadera
  13. Findus, Isak och Rasmus, jag tror inte att så många besökare uppskattar min konst efter förtjänst. Jag får nog ordna en liten extraföreställning för såna som förstår sig på akrobatik.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...