torsdag 18 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Äntligen kommer jag in på bloggen. Det har varit jättestruligt idag men nu verkar Blogger äntligen förstått att jag och mina kompisar som också använder Blogger, måste komma ut för att berätta vad vi varit med om idag och vilka reflektioner vi gjort.

Egentligen har det inte hänt så mycket, annat än att jag håller på att förbereda våra olika aktiviteter för fullt. Bland annat har jag hjälpt blogghjälpen för ikväll ska det vara telefonkonferens om den nya Riksorganisationen som flera katthem försöker bilda. Det är ganska komplicerat och blogghjälpen är väldigt glad att hon har mig som hon kan rådfråga.

Eftersom jag måste jobba hårt med det här hinner jag inte skriva så mycket idag förutom två saker: blogghjälpen ska ut och åka brummis igen och kanske inte hinner skriva ner det jag jamar förrän på söndag. Det andra är att Gullan nästan inte haltar nu och att hon igår fångade en mus!

20 kommentarer:

  1. Bäst: Att Gullan är så bra att hon kunde fånga en mus! Vilken fin nyhet! Sen är det förstås stor tur att blogghjälpen har just dina specialkunskaper att tillgå. Man ser ju tydligt din skärpta blick på bilden. Är helt lugn för att det kommer gå jättebra med all administration!

    SvaraRadera
  2. Trassligt när Blogger strular. Vi vill ju absolut höra vad du har att berätta! Roligt att höra, att Gullan är såpass mycket bättre. Tänk att knipa en mus... *drömmer* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Tur att du finns i närheten och kan styra upp saker och ting när det blir körigt. Jag brukar själv få göra det varje gång husse ska betala såna där räkningar. Så måste vi jama ett stort grattis till Gullan med fångsten. *klappar tassarna*

    SvaraRadera
  4. GRATTIS, Gullan!
    Inte illa, att som konvalecent, lyckas fånga en mus!
    Svanshonnör
    M & V

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att Gullan är så pigg att hon fångat en mus! *kurr* Hoppas du får många dentisar i lön när du hjälper blogghjälpen så mycket. Vi vet ju alla att hon inte skulle klara sig utan dig.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Jamars roligt att gullan börjar tillfriskna så pass, att hon har fångat en mus iaf, *Klappar tassarna*


    Tur att blogghjälpen har dig att rådfråga om saker och ting, mjau

    SvaraRadera
  7. Ni ska vara så stolta över Blogghjälpen, vad hon fixar, naturligtvis skulle det aldrig gå utan er hjälp men de flesta tvåbeningar har ju svårt att förstå jamiska. Skönt att Gullan mår bättre.Nosbuff

    SvaraRadera
  8. Jippie - Gullan är ju bara bäst ju!!

    ut och åka brummis?? bläääh! Hoppas att hon får lite tid att koppla av också. Hon jobbar rätt mycket och det är en jamarns tur att du styr upp allt!
    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  9. Oj då. Hoppas supportkatten har löst problemet så det inte kommer tillbaka.

    Så härligt att Gullan blev frisk igen! Är säker på att du hade en tass med i saken och skickade spinnhealing du med.

    Nosgos

    SvaraRadera
  10. Så glada vi är att Gullan kan tassa runt obehindrat igen. Måste kännas fint att er insats ledde till ett så bra resultat :-)
    Vi instämmer med Gustav - att starta en riksorganisation utan din hjälpande tass hade nog inte varit det lättaste för blogghjälpen...
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
  11. Gustav, bra att en skärpt katt som du ser att det finns skärpa i min blick. Jag ska nog klara av det här också.

    SvaraRadera
  12. Findus, Isak och Rasmus, vi är också jamarglada för Gullans skull. Vi tror hon snart äe alldeles bra i sin tass.

    SvaraRadera
  13. Sippo, det är nog tur både att husse har dig och att blogghjälpen har sin bloggkatt här på katthemmet. Jag bävar för hur det skulle gå annars.

    SvaraRadera
  14. Mozart och Vincent, visst var hon duktig? Men så är hon också en f d bloggkatt från Södertälje Katthem.

    SvaraRadera
  15. Alice, ja NI vet ju att blogghjälpen inte ksulle klara sig utan mig. Problemet är att hon själv inte fattar det!

    SvaraRadera
  16. M, C, T, S vi har klappat tassarna allihop här på katthemmet för Gullan. En sjuk katt är det sorgligaste vi vet. Vi vill att alla katter ska må bra.

    SvaraRadera
  17. Dui och Deco, jo det märks minsann att tvåbeningarna har svårt för jamiska. Men det är ju inget svårt alls!

    SvaraRadera
  18. lillies lya, visst jobbar blogghjälpen lite, men det är ju ingenting mot vad jag gör!

    SvaraRadera
  19. Nea, det är klart att det var jag som jamade om för blogghjälpen hur de skulle göra för att hjälpa Gullan. Annars hade det aldrig gått.

    SvaraRadera
  20. Gunilla och Frasse, *viskar* jag kan jama till dig i förtroende att utan mig hade det aldrig kunna bli nån riksorganisation.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...