måndag 15 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Jaha, så har man jobbat hela dan igen. Blogghjälpen har haft möte med vår PR-Sponsorgrupp. Fast när hon kom till katthemmet trodde hon att hon hade gått fel. Det stod 3 barnvagnar utanför! Hon var tvungen att titta om det stod daghem eller katthem på dörren. Men det visade sig att hon gått rätt.

Det är nämligen så att 3 av medlemmarna i PR-Sponsorgruppen nyligen fått barn. Som tur är hjälper de oss katter i alla fall. De är jättesnälla och jag tror att deras barn snart kommer att bli jättebra mattar och hussar åt katter.

Jag sa till blogghjälpen att hon måste ordna så att vi ställer upp på Kringeldagen den 27 augusti. Då ska vi nog ha lotteri och sälja saker till människorna  där. Det kommer ju inte att bli en sån där fest som vi katter haft på sistone, eftersom det är tvåbeningar som håller i det hela, men har ni möjlighet, så kom hit i alla fall!

10 kommentarer:

  1. Kan tänka mig att blogghjälpen blev lite förvirrad av alla barnvagnarna, men det löste sig ju.
    Hm, vad är Kringeldagen för något? *undrande*

    SvaraRadera
  2. Du måste vara jättetrött efter allt jobb. Spännande med minisar ibland, så länge deras mattar och hussar har koll så de klappar bra och sådär. Kringeldagen verka spännande, ska se om vi kan skicka dit matte.Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Oj vad ni har jobbat som vanligt, glöm bara inte att ta det lugnt emellanåt också, vi vill inte att ni skall bli helt utkattade! Kringeldagen låter intressant, vart skall den vara? Matte försökte hitta info om den, men fick bara träff på notiser från tidigare år. Hoppas vi kan skicka dit matte.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Kringeldagen...matte har ett minne av att när hon var barn och åkte tåg från Stockholm till Skåne, så stannade tåget i Södertälje. Och där sålde man kringlor på perrongen. På den tiden var det inte så stressigt, utan man hann köpa innan tåget åkte vidare.
    Synd att vi inte kan vara med på Kringelfesten, det hade varit kul!

    SvaraRadera
  5. Åh, vi tänkte att ni kanske fått privatchaufförer och skulle få rastas ute i de där vagnarna. Snällt av mammorna att fortsätta jobba med era PR-frågor, för vi förstår att det kan vara mycket när det kommer små minisar. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Sippo, ja vi behöver ju inga vagnar, vi kan ju gå själva. Kringeldagen är ett jippo som Södertälje Kommun arrangerar där företag och föreningar i Södertälje kan presentera sig. Nu måste jag börja förbereda det också.

    SvaraRadera
  7. Dui och Deco, jag tycker absolut att ni ska skicka matte till Kringeldagen. Då kanske blogghjälpen och hon möts!

    SvaraRadera
  8. Alice, Kringeldagen ska vara vid Hebbevillan. Jag ska jobba med den nu så det kommer nog bli jättebra.

    SvaraRadera
  9. Gustav, jag har hört att flera köpt kringlor på stationen. Själv har jag aldrig ätit några. Tror inte det är lika gott som dentisar.

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak och Rasmus, de här mammorna är kloka mammor som förstår att vi behöver deras hjälp även om de fått andra minisar. Vi är jamarglada att de fortsätter jobba för oss.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...